Ny thrillerserie på FOX

– velkommen til Wayward Pines

På torsdag har den stjernespekkede psykologiske thrilleren Wayward Pines verdenspremiere på Fox. Liker du dyster småbymystikk som Twin Peaks, er dette en serie for deg. 

Gjennom 10 episoder følger vi 80-tallshelten Matt Dillon i hovedrollen som Secret Service-agenten Ethan Burke. Han befinner seg i den lille, idylliske Idaho-byen Wayward Pines for å finne to føderale agenter, som brått forsvant en måned tidligere.

Kort tid etter ankomst blir imidlertid alt snudd på hodet når Burke våkner opp på sykehuset etter en bilulykke. Han husker hvem han er og oppdraget han er utsendt for å gjennomføre, men han får ikke kontakt med noen hjemme, hans private eiendeler er borte, og ingen ser ut til å ville hjelpe. Burke forstår raskt at småbyen skjuler langt mer under den tilsynelatende perfekte overflaten.

Wayward Pines er basert på den bestselgende boken Pines av Blake Crouch, og blir overført til TV-skjermen av den verdenskjente regissøren M. Night Shyamalan. Shyamalan har god erfaring med å skape en sånn litt halvuggen stemning fra blant andre filmer som Den Sjette Sansen og Signs.

I tillegg til Dillon finner vi stornavn som Juliette Lewis, Melissa Leo, Terrence Howard, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Carla Gugino, Reed Diamond og Charlie Tahan på skuespillerlisten.

Wayward Pines har premiere torsdag 14. mai kl. 21.55, og vil sendes 10 torsdager fremover.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus