Norge i rødt, hvitt og blått – på både TV og film!

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og markeres selvfølgelig behørig på TV. Oversikten over programmene du må få med deg for å komme i skikkelig 17. mai-stemning finner du her! Tradisjonen tro har vi også funnet frem noen norske filmgodbiter en nasjonaldag verdig. 

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

Pål Plassen, Marte Stokstad,  Anne Rimmen og Nadia Hasnaoui geleider oss gjennom direktesendingene fra hele landet. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK 

NRK viser direktesendt festinnslag fra hele landet, og rapporterer fra nord til sør, fra øst til vest, fra sjøkanten og opp til Norges høyeste fjelltopp.

Tirsdag 17. mai fra kl. 07.50 på NRK1

God 17. mai Norge

God 17. mai

God 17. mai Norge lover deg skikkelig 17. mai-steming. FOTO: TV 2. 

God Morgen Norge-gjengen og TV 2 Nyhetene lover deg 17. mai-stemning allerede fra klokken 06.55. Finn Schjøll og Wenche Andersen gir deg sine beste pynte- og mat-tips for den store dagen. I tillegg blir det besøk fra aktuelle gjester, korps, kor og ikke minst en oppvisning av Hans Majestet Kongens Garde.  

Tirsdag 17. mai kl. 06.55 på TV 2

Kjære landsmenn! Herborg Kråkevik

Med humor og fortellerglede formidler Herborg Kråkevik sin kjærlighet til Norge. Hun fremfører nye og gamle tekster på kjente sanger som Der kjem dampen, Alltid i mitt sinn og Ludvig sin kveldsbøn. Forestillingen er et opptak fra Det Norske Teatret.

17. mai kl. 23.15 på NRK1

Norske filmgodbiter

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus