Anbefalt: Mammon

RiksTVs serieanbefaling

Har du ikke fått med deg thrillerserien Mammon enda er det på høy tid!

Sesong to av Mammon sendes på NRK1 i disse dager og ble av Aftenposten beskrevet som «et mesterlig drama om vår tids elendighet»

Brutalt mord

I sesong to blir vi kastet inn i medienes og politikkens verden. Store uenigheter mellom journalist Torgrim Hammern, og politisk redaktør Frank Mathiesen, fører til en utfordrende stemning i avishuset. Da Hammern kort tid etter blir brutalt myrdet begynner spekulasjonene om en organisert gruppe som dreper journalister å sirkulere. 

I Mammon ser vi noen av Norges mest kjente og dyktigste skuespillere i hovedrollene, deriblant Jon Øigården (Helt perfekt, Halvbroren), Nils Ole Oftebro (Frikjent, Hotel Cæsar), Trond Espen Seim (Varg Veum), Iben Akerlie (Hæsjtagg) og Laila Goody (Bølgen, Lilyhammer). 

Mammon sesong to (1:8) sendes hver søndag kl. 21.25 på NRK1. De tre første episodene er tilgjengelig i NRK TV underholdningsportalen nå.


Har du ikke kommet i gang med underholdningsportalen enda?

For å benytte deg av underholdningsportalen trenger du et abonnement på RiksPakken og en SMART-boks koblet til internett. 

Bestill RiksPakken og SMART-boks

Trenger du hjelp til å koble SMART-boksen din til internett?

Slik kobler du til SMART-boks I.  Slik kobler du til SMART-boks II.

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus