Meny

Se USAs valgkamp overalt!

– samtidig som du lærer om verden, opplever adrenalinkicket til actionsportsentusiaster og blir den perfekte kriminaletterforskeren

Man skal ikke kimse av RiksTVs kunder. Ser man på hvilke kanaler de ønsker seg, ser man at de er en oppegående gjeng, som vil lære seg historie, er nysgjerrig på andres livsstil, som vil holde seg oppdatert innen teknologi og vitenskap, som vil sette virkelighet foran fiksjon – og ikke minst vil forstå verden. 

Om nøyaktig to måneder og fire dager vil vi våkne opp til en verden som er litt annerledes enn før. Enten vil vi leve i en verden der USAs første kvinnelige president akkurat har blitt innvalgt, eller så vil vi leve i en verden der USAs befolkning har valgt inn en mann svært få for bare noen måneder tilbake kunne drømme om ville flytte inn i Det hvite hus.

Nå som vi nærmer oss innspurten av en av de heteste presidentvalgkampene vi har sett på lang tid, merker i hvert fall jeg at jeg har et behov for å få med meg hva som skjer over atlanteren – og ikke minst forstå hva som skjer. Og jeg tror ikke mitt behov er så ulikt kundene våres for øvrig.

Derfor er jeg veldig glad for at RiksTV i dag legger inn CNN i kanaltibudet, som én av fem nye kanaler. CNN er en av verdens største internasjonale nyhetskanaler, som sender nyheter og aktualitetssendinger 24 timer i døgnet, og vi kan følge verden gjennom TV-personligheter som Anderson Cooper, Hala Basha-Gorani og Christiane Amanpour.

Fikk du med deg dette? Ti nye kanaler!

I tillegg til CNN lanserer vi også den norskeide actionsportkanalen Fatstone samt de tre Discovery-kanalene Discovery Science, Discovery World og ikke minst virkelighetskrimkanalen Investigation Discovery.

Felles for alle kanalene er at de er internettkanaler – det vil si at du får tilgang til dem som vanlige kanaler gjennom internett, enten på nettbrett og mobil med RiksTV-appen, eller dersom du har en oppkoblet SMART-boks.

Lurer du på hva internettkanaler er?
Ta en titt her – og bli litt klokere

Om kanalene

Investigation Discovery

... er kanalen for deg som har gått lei av oppdiktede krimserier. Her er alt fra virkeligheten: ekte kriminalsaker, reell politietterforskning og virkelige kriminelle – fra berømte myteomspunne rettssaker til den daglige kampen på politistasjoner og for rettsmedisineren.

Kanalen viser blant annet TV-serien Cry Wolfe, en serie inspirert av oppdragene til privatetterforsker Brian Wolfe, som gjennomfører overvåkninger, spionerer i forkledning eller setter opp spionkameraer for å avsløre alt fra utroskap til bedrageri og andre ulovligheter.

Du kan også se nyhetsshowet Deadline Crime with Tamron Hall, et program som tar med seerne gjennom hjerteskjærende drapsetterforskninger. Tamron Hall er kjent for sin nære og personlige intervjustil – en stil som får de involverte til å dele litt ekstra.

En liten smakebit på Deadline Crime With Tamron Hall:

Discovery World

På Discovery World finner du kvalitetsdokumentarer som fanger verdens unike steder, fascinerende mennesker og utrolige historier – i tillegg til gamle sivilisasjoner, arkeologi og krigshistorie. Dette er kanalen for alle som ønsker en dypere og mer komplett forståelse av virkeligheten.

Her finner du programmer som Extreme engeneering, Tog i krig og Livsfarlig fangst.

En liten smakebit på Livsfarlig fangst/Deadliest catch:

Discovery Science

Discovery Science er kanalen for deg som er nysgjerrig på hvordan verden fungerer. Her ser du sprø eksperimenter, spennende teorier om universet vårt og innblikk i fremtidens teknologi. Discovery Science er den eneste kanalen som fokuserer fullt og helt på vitenskap, forskning og de mest spennende teknologiske nyvinningene.

Her finner du programmer som Mythbusters, Hvordan det lages og Through the Wormhole with Morgan Freeman.

En smakebit på Through the Wormhole with Morgan Freeman:

Fatstone.TV

Fatstone.TV er en norskeid, internasjonal TV-kanal som fokuserer på både utendørs og innendørs actionsport. Fatstone.TV sender LIVE fra norske actionsportseventer og -konkurranser, og viser i tillegg internasjonal actionsport.

Dette er en spennende livsstilskanal som presenterer nye og etablerte, norske og internasjonale actionsport-talenter, og som gir et spennende innblikk i livsstilen til de som driver med og liker actionsport.

Kanalen har blant annet sendinger fra VM i døds, NM i skateboard, Freeski-NM og mye, mye annet.

VM i døds 2016:

 

CNN

CNN er den høyest rankede internasjonale nyhetskanalen, ifølge medieundersøkelser i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia og Latin-Amerika. Kanalen når over 425 millioner hjem verden over, og er tilgjengelig på sju ulike språk både på TV, internett og mobile plattformer, og er dermed en av verdens største nyhetskanaler.

Kanalen vant i 2013 og 2014 "News Channel of the Year", som deles ut av The Royal Television Society.