Meny

Film- og seriebonanza på C More

Er du film- og seriejunkie? Da kan du glede deg over denne månedens film- og serienyheter på C More. April byr nemlig på en rekke godbiter. 

For alle Game of Thrones fans er ventetiden endelig over – 25. april sendes den etterlengtede sesong seks på C More. I tillegg er det norgespremiere på den splitter nye serien The Girlfriend Experience, de første episodene i fjerde og avsluttende sesong av Banshee har kommet, det er duket for ny sesong av thrillerserien Turn og det er verdenspremiere på Beck – Den siste dagen.

Game of Thrones

Sesong seks. Endelig åpnes igjen dørene til Westeros' rike der konger, dronninger og riddere kjemper om tronmakten. I den sjette sesongen av Game of Thrones er innsatsene høyere enn noen gang. Det dannes nye allianser og ukjente maktspillere entrer scenen. Cersei er full av hevnlyst, Daenerys har havnet i ødemarken og Bran med sine særegne evner er tilbake. 

Game of Thrones

Game of Thrones: sesongpremiere på C More 25. april 

The Girlfriend Experience

Sesong en. Vi møter jusstudenten Christine som akkurat har fått en ettertraktet praktikantplass i et stort firma i Chicago. Tilværelsen snus raskt på hodet da en venn fra studiene introduserer Christine for tilfeldige forbindelser og raske penger. De to livene blir vanskelige å forene, og Christine havner raskt i et nett av løgner og svik.

The Girlfriend Experience: hele sesong en er tilgjengelig i C More-appen i underholdningsportalen.

Turn

Sesong tre. Thrillerserien Turn er tilbake med sin tredje sesong. Vi møter Amerikas første spionring der medlemmene vendte seg mot såvel sin konge som sine nærmeste for å skape en ny nasjon. Disse hverdagsheltene, som bidro under frihetskrigen mellom Storbrittania og tretten britiske kolonier, hjalp general Washington til seier, samtidig som de kan sies å ha oppfunnet den moderne spionteknikken. 

Turn: sesongpremiere 27. april på C More

Banshee

Banshee

Sesong fire. To år har gått idet den fjerde og avsluttende sesongen av actionthrillerserien Banshee innledes. Lucas Hood har holdt seg borte fra Banshee etter at han mistet sheriffstjernen i etterdønningene av Camp Genoa-kuppet. Når han nå vender tilbake til amishbygda, møtes han av et samfunn som har blitt forandret: Brock Lotus er ny sheriff, mens Kai Proctor har tatt over som borgermester. Samtidig dukker en seriemorder opp, og helt plutselig trues den tilsynelatende roen.

Banshee: episode 1 og 2 er tilgjengelig i C More-appen i underholdningsportalen nå.

Beck – Den siste dagen 

Fjerde og siste av fire nye Beck-filmer. En politimann blir kaldblodig skutt og drept av en råkjører, og den hensynsløse drapsmannen lykkes med å sporløst stikke av. Store ressurser settes inn og det slås riksalarm. Sommerens første dag blir lang for Beck-gruppen, for morderen har flere ofre på sin liste.

Beck – Den siste dagen: tilgjengelig i C More-appen i underholdningsportalen nå.

Andre filmpremierer på C More i april

Har du ikke C More? Bestill C More