Høydepunkter å glede seg til på TV

– Oversikt over februars beste programmer!

Premiere: Black Widows

Torsdag 4. februar kl. 21.30 på TV3

Skandinavisk dramakomedie med Synnøve Macody Lund (N), Cecilia Forss (S) og Beate Bille (DK) i hovedrollen. De tre venninnene er blitt lei av sine ufordragelige ektemenn og bestemmer seg for å ta livet av dem for å få et bedre og roligere liv. Istedet vikles de inn i en kriminell spiral, med bestikkelser, mord og utpressing blant ingrediensene.

Den internasjonale filmhelten Peter Stormare spiller politietterforskeren som mot sin vilje må samarbeide med sin keitete norske kollega Peter Vesselø (Kyrre Hellum). Ugler i mosen åpenbarer seg idet etterforskerne nøster opp trådene rundt trippelmordet. Søkelyset rettes raskt mot de blodferske enkene.

Norgespremiere: Beck – Steinar

Tilgjengelig fra lørdag 6. februar på C More. Filmen sendes samme dag kl. 21.30 på C More First.

I restene etter en brann i en campingvogn, blir det funnet et uidentifisert lik. Eieren er savnet, men er det hennes kropp som er funnet? Og hvilken rolle spiller naboene i villaområdet? Politisjefen Klas Fredén velger, over hodet på Martin Beck, å rekruttere den karismatiske, norske mordetterforskeren Steinar Hovland (Kristofer Hivju). Den nykomponerte Beck-gruppen står overfor en betent maktkamp og Martin forsøker å finne tilbake til sitt gamle jeg

Sesongpremiere: 71° nord – Norges tøffeste kjendis

Søndag 14. februar kl. 20.00 på TVNorge

Sesong syv. Du kan ha lest mangt og mye om norske kjendiser, men det er først når de henger i en stupbratt fjellvegg med akutt dødsangst at du virkelig kommer inn på dem. For syvende gang skal ti norske kjendiser ta fatt på eventyret fra Lindesnes til Nordkapp. Deltakerne blir delt i to lag som skal kjempe seg frem til et av Norges mest kjente landemerker, Preikestolen. Der får de en utfordring og en opplevelse de aldri kommer til å glemme, når de som de første i verden skal sove i et nett, 604 meter over Lysefjorden. 

Med en gruppe bestående av blant andre en lege og komiker, en popartist, en radio-DJ, en kjendisstylist og flere olympiske mestere, er det også duket for sterke følelser og mye dramatikk blant deltakerne.

Følgende ti kjendiser får i år testet sine grenser: Anders Jacobsen (skihopper), Cathrine Larsåsen (stavhopper), Erlend Elias (stylist), Agnete Kristin «Aggie» Johnsen (artist), Jonas Bergland (lege og komiker), Ann Kristin Flatland (skiskytter), Thomas Ulsrud (curling-utøver), Siri Kristiansen (programleder og komiker), Hans Petter «Burre» Buraas (alpinist) og Kristin Størmer Steira (langrennsløper).

Sesongpremiere: Neste sommer

Søndag 14. februar kl. 21.30 på TVNorge

Sesong tre. Per Ivar er fornøyd eier av egen hytte, men gleden blir kortvarig når nabohytta kjøpes av foreldrene til kona Eva. Med svigers rett over hekken gjennom hele sommeren er det duket for nye hytterelaterte problemstillinger og forviklinger. Samtidig får Terje testet tålmodigheten denne sommeren, når tenåringsdatteren hans tar plass i hytta sammen med ham og kjæresten Anki.

Sesongpremiere: Helt perfekt

Søndag 14. februar kl. 22.00 på TVNorge

Sesong seks. Thomas og Ine er lykkelig gift, og venter sitt første barn. Som vordende foreldre innser Ine og Thomas at de trenger venner med barn. De møter det tilsynelatende perfekte paret. Det eneste problemet er at de nye vennene viser seg å ha en litt uvanlig hobby, noe som skal føre til mer hodebry og praktiske utfordringer enn Ine og Thomas hadde sett for seg.

Får du ikke sett programmet når det sendes på TV?

Med RiksTV får du et stort ukesarkiv fra en rekke TV-kanaler, blant annet TVNorge og TV 2. Du finner NRK TV og RiksTVs ukesarkiv i underholdningsportalen.

Ønsker du å komme i gang med underholdningsportalen?

For å benytte deg av underholdningsportalen trenger du et abonnement på RiksPakken og en SMART-boks koblet til internett. 

Bestill RiksPakken og SMART-boks

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus