Kommer på TV

- Uke 2

Sesongpremiere: 4-stjerners middag

Mandag kl. 19.30 på TVNorge

Programleder og stand-up komiker Stian Blipp er førstemann til å arrangere 4-stjerners middag i år, og hans gjester er skuespiller Anne Marie Ottersen, modell og programleder Triana Iglesias og NRK-legende Torkjell Berulfsen. Blipp har valgt et thailandsk tema for kvelden, med blant annet nord-thailandsk curry med kaninlår på menyen.

Premiere: Innesperret

Mandag kl. 21.30 på NRK1

Islandsk krimserie, 1:10En ferge legger til kai. På samme tid blir det funnet et lemlestet lik i havet. Fergepassasjerene får forbud mot å gå i land fordi politiinspektør Andri mistenker at morderen er om bord. Han starter undersøkelsene, men møter stor motgang, både fra en lite samarbeidsvillig kaptein, og et uvær som truer med å isolere både fergen og byen.

Sesongpremiere: Tid for hjem

Tirsdag kl. 20.00 på TV 2

Livsstilsprogram. Det er klart for en ny sesong med Tid for hjem. Bli med til Jostedalen og oppussing av et gammelt kjøkken.

Sesongpremiere: Barneavdelingen

Onsdag kl. 20.30 på TVNorge

Sterke historier fra barneavdelingene på Oslo Universitetssykehus. Seks måneder gamle Mina er født med hofteleddsdysplasi og skal få satt hoften på plass. Ni år gamle Eskil har hjerterytmeforstyrrelse og skal gjennom en hjerteablasjon. 15 år gamle Ena-Marie er på sin årlige kontroll for å se at den nye nyren hennes fungerer som den skal.

Premiere: Blindspot

Torsdag kl. 22.40 på TV 2

Spenningsserie. En mystisk, tatovert kvinne har mistet hukommelsen, og vet ingen ting om sin egen identitet. FBI oppdager at hver tatovering på kvinnen inneholder et spor til en krimgåte de må løse.

Kongepar i 25 år

Søndag kl. 20.10 på NRK1

Kongeparets 25 år på tronen feires med en festforestilling i Universitetets aula i Oslo. Kringkastingsorkestret spiller opp med blant andre Sissel Kyrkjebø, Elias Akselsen og Wenche Myhre på scenen. Programledere er Espen Beranek Holm og Lena Kristin Ellingsen.

Høydepunkter i underholdningsportalen

Se sist sendte episode av:

Datoen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Mammon – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Hver gang vi møtes – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
Senkveld på turné – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus