Kommer på TV

- Uke 3

I hodet på Tufte – premiere

Mandag 18. januar kl. 20.30 på TVNorge 

Olaf Tufte gjør seg klar til å kjempe om medalje i OL i Rio. For å bli en enda bedre roer vil han inn i hodene på andre utøvere og skjønne hva de har gjort for å bli best. I tillegg vil han utfordre dem i deres gren. Førstemann ut i duell er en av verdens beste skiløpere, Martin Johnsrud Sundby.

Håndball EM: Hviterussland – Norge

Tirsdag 19. januar kl. 18.15 på TV3

Europamesterskapet for herrer i håndball. Christian Ramberg er programleder gjennom hele mesterskapet, og med seg som håndballekspert i studio har han Frode Kyvåg. Studiosendingen starter kl. 17.30 på TV3.

Idol – sesongpremiere

Fredag 22. januar kl. 20.00 på TV 2

Ny jury, ny programleder og massevis av nye sangtalenter er klare til å sette i gang en ny sesong med Idol på TV 2. Årets Idol-jury består av artistmanager Gunnar Greve, artistene Vinni og Ina Wroldsen, samt musikkjournalist Sandeep Singh. Ny programleder i år er Markus Bailey.I første episode blir vi med på audition i Bergen og Trondheim.

Luther – spesialepisode i to deler

Fredag 22. januar kl. 22.25 på NRK1

En ekstremt intelligent seriemorder spiser deler av sine ofre og legger igjen spor som peker mot neste mord. Luther er den eneste som kan leve seg inn i morderens mørke sinn og kanskje forutsi hans neste trekk.


Høydepunkter i underholdningsportalen

Se sist sendte episode av:

Datoen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Mammon – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Vinterveiens helter – tilgjengelig i National Geographic Channels ukesarkiv
Senkveld på turné – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus