Meny

Høstnyheter på TV for barna

Kjøligere luft og ruskevær hører høsten til, og er den perfekte årstiden for TV-kos for barna. Vi har samlet et lite utvalg barneprogrammer som barna kan kose seg med i høstmånedene. 

På Disney Channel kommer den helt nye tenåringsserien Soy LunaDisney XD sender tredje sesong av Star Wars RebelsNickelodeon sender nye episoder av Alvinn og gjengen, og på Nick Jr. får vi et gledelig gjensyn med de populære hundene i Paw Patrol. 

Premiere på Disney Channel: Soy Luna

Soy Luna

Den distré tenåringen Luna lever et lykkelig liv i Mexico med adoptivforeldrene sine. Da familien flytter til Buenos Aires finner Luna ut at kjærlighet kan utgjøre en stor forskjell, selv på store avstander. Etter hvert som hun blir eldre møter hun nye ansikter som kanskje ikke er nye i det hele tatt. Menneskene hun møter kommer fra andre steder og situasjoner som er veldig forskjellig fra Lunas. Kanskje det kan bringe henne nærmere sine egne røtter? I mellomtiden lærer hun at vennskap, kjærlighet og lidenskap alltid viser vei.

Premiere 10. oktober kl. 18.30. Sendes mandag – fredag kl. 18.30 på Disney Channel

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels

I Star Wars Rebels fortsetter den episke og legendariske Star Wars-sagaen med helt nye, spennende og actionfylte eventyr. Det er en dyster tid i galaksen, og det onde Imperiet strammer grepet om makten på planetene.

Fra 23. oktober: Nye episoder hver søndag kl. 9.35 og 10.35 på Disney XD

Star Wars: The Freemaker Adventures

The Freemaker

I The Freemaker Adventure møter vi kjeltringer som bygger romskip fra skrot og selger dem. Når de oppdager en forbindelse til kraften via en urgammel gjenstand, begir de seg ut på en storslagen kamp mot Imperiet.

Nye episoder hver lørdag kl. 8.45 og 18.00 på Disney XD

Alvinn! Og gjengen

 Alvin! Og gjengen

Chipmunks og Chipettes er ganske vanlige unger. De går på skolen, må gjøre lekser og hjelpe til hjemme, krangler som søsken flest og holder utsolgte konserter for millioner av fans. Glemte vi å nevne at de er internasjonale rockestjerner?

Fra 3. oktober: Nye episoder mandag - fredag kl. 17.15 på Nickelodeon

Paw Patrol

Paw Patrol

De seks kule hundene og den 10 år gamle sjefen Ryder utgjør Paw Patrol. De lærer seg til å redde liv på forskjellige måter, blant annet som politi og brannmenn. Når noe skjer i Adventure Bay, kommer Paw Patrol og ordner opp, enten det dreier seg om en katt som sitter fast i et tre eller et tog som har sporet av. 

 Fra 24. oktober: Nye episoder mandag - fredag kl. 10.05 på Nick Jr. 

Se barnas favoritter på TV, iPad eller iPhone

Husk at barna kan se alt dette, og mye mer, via RiksTV Junior i underholdningsportalen. Laster du i tillegg ned RiksTV Junior-appen kan barna se serier og filmer fra Nickelodeon, Nick Jr. og SF Kids på iPad og iPhone. 

God TV-høst!