På TV den neste måneden

– Nytt underholdningsprogram, Thorbjørn Harrs klinescene og svaret på hvem som er Norges tøffeste kjendis!

Hurra, det er vår! Det er sol, det er hestehov, lukt av råtten jord, støvete asfalt, fregner på nesa, den første utepilsen, det er sykkelhjul mot bar asfalt, feiemaskiner, pollen, knopper på trærne og alt det andre vi har lengtet etter så lenge. Men det er også kalde hender om kvelden, erkjennelsen av at man har kledd på seg for lite – og gleden av å komme inn og fortsatt kunne kose seg i sofaen med god samvittighet. Og heldigvis for det, for den neste måneden er det mye gøy på TV!

Tidsbonanza – nytt underholdningsprogram!

De gamle er eldst, og derfor starter vi med hva NRK har å by på de neste fire ukene. Her starter det nemlig et helt nytt underholdningsprogram fredag 15. april, nemlig quizprogrammet Tidsbonanza. Her tar tidligere stjernekampdommer Thomas Felberg imot kjente personer i studio – og de tar for seg ett år av gangen, mellom 1975 og 2008, og quizzes om alt fra hvilke kjendiser vi digga og idrettshelter vi heia på, til nyhetsbildet, heit sladder og moten for det aktuelle året. 

Tidsbonanza – ny underholdningsquiz

Tidsbonanza har premiere fredag 15. april klokken 20.55 på NRK1

Adresse Stockholm – oppvarming mot ESC 2016!

14. mai er det duket for Eurovision Song Contest – og denne gangen er det i Stockholm. Eurovision kommer vi garantert til å dekke ytterligere, noe NRK også gjør når de førstkommende lørdag setter i gang med det første av i alt fire oppvarmingsprogram før den store finalen, nemlig programmet Adresse Stockholm. Jan Fredrik Karlsen, Ingeborg Heldal, Marte Stokstad, Per Sundnes og Silje Nordnes vil mene noe om samtlige av låtene og artistene i årets konkurranse, og blant de ti låtene som får gjennomgå denne første lørdagen, kan vi finne bidrag fra blant andre Moldova, Italia, Irland og Nederland.

Adresse Stockholm – oppvarming til ESC 2016

Adresse Stockholm har premiere lørdag 16. april klokken 19.55 på NRK1

På bortebane – med Hareide og Isaksen

En del av dere husker kanskje fjorårets sesong av På bortebane, der vi fulgte politiker Hadja Tajik blant annet til USA for å se nærmere på dødsstraff. I sesong to vil vi følge hennes politikerkolleger Knut Arild Hareide og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, og se hvordan de utfordres på norske verdier. Første program tar for seg surrogati, og det er Isaksen som er første mann ut til å fordype seg i temaet, før Hareide i program nummer to tar for seg arrangerte ekteskap.

Kunnskapsministeren i På bortebane

Første episode av På bortebane sendes onsdag 27. april klokken 21.35 på NRK1

Younger: Norgespremiere på TV 2 Livsstil

TV 2 har også gode programmer de neste ukene, og ikke minst har de mye gøy å by på i mai. Måneden starter med premieren på TV-serien Younger, en serie som blir omtalt som den nye «Sex and the City», og i rollebesetningen finner vi blant andre Sutton Foster, Hilary Duff – og vår egen Thorbjørn Harr. Mange har kanskje allerede lest om den noe omtalte kyssescenen mellom de to sistnevnte, og endelig vil altså denne scenen – og resten av serien – bli vist på norske skjermer.

Thorbjørn Harr i TV-serien Younger

Younger har premiere på TV 2 Livsstil 2. mai klokken 22.00

Stian Blipp gir deg Gullruten 2016

13. mai tar Stian Blipp fatt på rollen som glamorøs klesskiftende diva, når han tar over som programleder for Gullruten. Gullruten, som er TV-bransjens svar på Oscar, og er kanskje mest kjent for arenaen der programleder Dorthe Skappel virkelig fikk vist seg fram. Det deles ut 18 priser i årets Gullruten, og blant de nominerte er blant andre Newton Pubertet (Beste barne- og ungdomsprogram), SKAM (Beste TV-drama), Petter uteligger (Beste dokumentar), Ingar Helge Gimle for Mammon (Beste mannlige skuespiller) og Neste sommer (Beste humorprogram) – for å nevne noen.

Stian Blipp – Gullruten 2016

Gullruten vises på TV 2 13. mai klokken 20.30

Hvem blir Norges tøffeste kjendis 2016? 

Finalen i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis er nærmest som et sikkert vårtegn å regne, i og med at vi nå for sjuende år på rad skal få være vitne til hvilken kjendis som går av med seieren på Nordkapp. Førstkommende søndag får vi i semifinalen vite hvilke tre som går videre til siste etappe, og semifinalen blir tradisjonen tro både tung og hard, før tett tåke blir en av utfordringene i den store finalen søndagen etter.

71 grader nord - Norges tøffeste kjendis

Finalen i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis vises søndag 24. april klokken 20.00 på TVNorge

Og du, ikke glem at vi har ukesarkiv, da – dersom du skulle gå glipp av noen av programmene. NRKs program kan du i tillegg se når du vil

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus