Meny
  • TV 2 Sport Premium

DET TETNER I TOPPEN

Aldri har det vært tettere i toppen og aldri har det vært mer spennende å elske engelsk fotball. Denne runden byr på knallkamper, stor spenning og kanskje et nytt lag i tet?

Tida flyr i godt lag – ni runder er allerede spilt og den tiende står for tur. Med andre ord er vi allerede ferdige med en fjerdedel av sesongen. Og beholdningen så langt er det ingenting å klage på – toppkampene har stått i kø og scoringene har sust inn. Vi nevnte det før sesongen, og vi sier det igjen, dette blir en rekordjevn affære! Liverpool, Arsenal og Manchester City har alle samlet 20 poeng. Poenget bak ligger Spurs og puster trioen i nakken. Helgas runde blir derfor overraskende viktig. Hvem tar teten alene? 

Topp møter bunn

Moroa starter lørdag formiddag med et møte mellom topp og bunn. Arsenal drar til Stadium of Light for å møte et Sunderland som ser riktig svake ut. Men – så var det Premier League, da. Er det noe vi har lært så langt er det at dette er sesongen hvor alle kan slå alle. Arsenal kastet bort poeng mot nyopprykkede Middlesbrough forrige helg, mens City ikke klarte å hanskes med Southampton. Alle kan og vil klå topplagene, så ingen grunn til å avskrive Sunderland her! Helga fortsetter å gi: Klokka 16.00 møter Tottenham jojo-laget Leicester. Samtidig jakter Mourinho og Manchester United oppreising hjemme mot Burnley. Det ydmykende tapet mot Chelsea må revansjeres. Lett match? Tja, Burnley har allerede har slått både Liverpool og Everton, så det er ingen grunn til å ta lett på oppgaven. Og Manchester City som ikke har vunnet på seks kamper møter West Brom, bedre kjent som laget ingen ønsker å møte. Og de møter dem på The Hawthorns, bedre kjent som banen ingen ønsker å dra til. Dette kan bli tøft! 

Ruskevær og Benteke på oddsen

Lørdagen avsluttes med at Crystal Palace-spiss Christian Benteke møter gamle lagkamerater i Liverpool. Liverpool er grusomme på cornere og Benteke er knallsterk i lufta. Nå skal ikke oppfordre folk til å gamble, men ... vi nevner det forsiktig, likevel, vi. Er det ikke typisk når gamle lagkamerater ødelegger festen?

Ruskevær på søndag? Utmerket! Everton møter nemlig et West Ham som ser bedre og bedre ut, og runden krones med Southampton – Chelsea. Der kommer det til å scores mål! Sann våre ord!

Bytte dekk på bilen? Send den på verksted på tirsdag i stedet! Denne helga blir det spenning hele veien.

 

God runde! 

Følg runde 10 av Premier League på TV 2 Sport Premium!