Meny
  • Rashford Manchester United

Kanonhelg i vente!

Liverpool er på topp, Hazard er i vidunderlig form og det står mengder med prestisje på spill når Arsenal og Manchester United endelig møtes i London.

Helga åpner fantastisk! Allerede klokka 13.30 lørdag formiddag møtes Arsenal og Manchester United – to Premier League-storheter som alltid leverer varene når de står overfor hverandre. Enten det har vært utrolige dramaer, voldsomme målorgier eller vanvittig temperatur – som har endt i pizzakasting er kampene uten unntak blant de mest severdige hele sesongen. Wenger og Sir Alex Ferguson kom ikke spesielt bra overens, og med Mourinho i sjefsstolen i Manchester brygger det opp til samme opphetede stemning. Arsenal er dessuten kun to poeng bak teten, mens United desperat trenger seier for å lukke luka opp til fjerdeplassen. Forutsetningene er med andre ord til stede for enda en Arsenal – United-klassiker lørdag formiddag! 

Snakker om storheter: Liverpool har åpnet over all forventning og kjørte over Watford med festfotball før landslagspausen. Belønningen kom i form av en tabelltopp som nå må forsvares for alt det er verdt. Riktignok har halve laget til Liverpool spilt hjemmekamper på St. Marys tidligere, men likefullt er det vanskelig bane å komme til, særlig for et Liverpool som ikke er viden kjent for å klare å holde på medgangen. Med to sentrale brasilianere i Firmino og Coutinho som må hjem fra landskamper i Sør-Amerika kan det bli riktig så tøft for scouserne. Men ser de ikke hakket mer stabile ut nå? Flyter ikke angrepet ekstraordinært bra? Er det ikke noe magisk på gang? Røde supportere holder pusten. De første svarene får vi lørdag klokka 16.00, når Liverpool altså møter Southampton.

Lørdagen avsluttes med Kane mot Payet i London-oppgjøret Spurs - West Ham 18.30 før søndagen går med til Middlesbrough - Chelsea. Det vil si, mesteparten kommer til å gå med på å la seg forbause av Eden Hazard. For noen kamper den lille belgieren har spilt på rad! I form er han en vidunderlig fotballspiller, og nå som Contes taktikk gir ham enda mer frihet enn tidligere er det sannsynligvis bare å sette PVR-en på opptak for å spole tilbake igjen og igjen. Ingen her blir overrasket om et er Chelsea som topper tabellen etter den helga, for å si det slik. 

Julemesse? Det er jo bare november? Vi får satse på noen røde kort og gavepakker av noen mål istedet!

God runde!

 

Kanonhelgen ser du som vanlig på TV 2 Sport Premium