Meny

Endelig fredag!

For en første runde vi fikk! Runde to byr på årets aller første fredagskamp, Zlatan på hjemmebane og en kamp både Arsenal og Leicester nesten vinne. 

La oss ta det første først: Selv om vi hadde spådd et tidlig høydepunkt da Arsenal og Liverpool barket sammen allerede i første runde, ante vi ikke hva som ventet oss. For en berg- og dalbane av en fotballkamp det ble! Nervøst og intenst, med en vanvittig rekke scoringer. Coutinho sin drøm av et frispark og Manés utrolige soloraid må da nesten være med å konkurrere blant årets mål-kandidatene når vi kommer til mai måned? 

Det lever!

Når det er sagt — Liverpool var langt fra alene om å levere varene fra første runde. Zlatan fikk sin første scoring i sin første kamp fra start for Manchester United. Diego Costa var Diego Costa og burde vært utvist, men satte inn den avgjørende 2-1-scoringen for Chelsea over West Ham i stedet. Og Hull, omtrent uten spillere og manager, slo utrolig nok fjorårsvinner Leicester! Det lever allerede noen få dager inn i sesongen og dramatikken kommer bare til å øke de neste rundene. Vi sa det kom til å bli en utrolig sesong, gjorde vi ikke?

Er du klar for runde 2?

Runde to blir definitivt av det interessante slaget. Både Arsenal og Leicester gikk altså på forsmedelige tap i åpningsrunden, og dermed kommer de begge til å gå for seieren når de møtes lørdag kveld på King Power Stadium. Laget som taper risikerer å ligge seks poeng bak teten allerede etter to runder, så mye står spill. Videre — klarer Liverpools angrepsrekke å holde intensiteten oppe mot nedrykkskandidat Burnley? Kommer Pep Guardiolas City til å fortsette å naske med seg poeng? Kommer Tottenham til å melde seg på, eller vil Crystal Palace heve seg dersom Liverpool-spiss Christian Benteke kommer inn dørene? Vi kommer til å sitte på en hel del svar søndag kveld. 

Zlatan i flomlys

Men selv før den tid det noe helt spesielt. Nytt av året er nemlig at Premier League-kamper også spilles på fredagskveldene. Og selvsagt er det Manchester United som får æren av å være vertskap for den aller første fredagskampen i Premier League-historien når Southampton kommer på besøk. Ja, det er uvant med engelsk fotball fredag kveld, og joda det kan bli krangling på hjemmefronten, men altså: Vi snakker Mourinho og Zlatans aller første hjemmekamp på en stappfull, flombelyst stadion. Legg til at Paul Pogba, den hjemvendte sønn kjøpt for en milliard kroner, ser ut til å debutere og at 70 000 unitedsupportere sannsynligvis har drukket siden lunsj — og du har en potensiell festkveld i hende!

Ingen grunn til å love seg bort i helga heller, med andre ord. 

God runde! 

Og du, har du ikke skaffet deg tilgang til Premier League enda? Kikk her, og bli overbevist!