Meny

Hull i himmelen

Profilene har allerede tatt tak i Premier League. Akkurat nå handler det om Sergio Aguero, Zlatan Ibrahimović. Og ... Robert Snodgrass? 

Milliardmannen Paul Pogba debuterte for Manchester United og José Mourinho fikk sin første hjemmeseier, men til syvende sist er det ett navn som står igjen etter fredagskampen mot Southampton: Zlatan Ibrahimović. En strålende heading som fikk José Fonte til å se kortvokst ut, ett kontant straffespark og vips – 3 mål på 2 kamper. «For gammel!», «Premier League-forsvarere er for tøffe!!». «Desperasjon!!!», ropte de gamle, gretne mennene oppe på balkongen et par uker tilbake. Tja. Kun to runder inn i sesongen ser United usedvanlig vanskelige ut å bryne seg på. 

Årets overraskelse?

United kunne man dog plassert høyt oppe på tabellen også før sesongen startet. Mange nevnte også City, men sannsynligvis uten å sikte til Hull City. Laget ble dømt nord og ned, eierne har desperat prøvd å selge klubben og en ukes tid før sesongstart sa vel dette lagbildet alt om tingenes tilstand. 13 friske seniorspillere ved siste opptelling før Premier League gikk i gang lovet ikke spesielt bra. Men to seiere på rappen og en Robert Snodgrass i storform har virkelig snudd ting på hodet. Fun fact: Hull har så langt kun har benyttet seg av ett stakkarslig spillebytte på 180 minutter - flere spillere er det nemlig ikke å ta av. Ekstra moro blir det derfor å følge toppkampen (!) på KCOM Stadium i Hull lørdag kveld. Med et godt resultat kan optimismen virkelig begynne å spire i Yorkshire. (Hørte vi noen hviske «husk Leicester», langt der borte i det fjerne?) 

Agüero, Agüero, Agüero

Zlatan er selvsagt ikke alene om å se knallskarp ut. Sergio Agüero har også 3 mål så langt og virker  å ha funnet seg til rette i Guardiolas «nye» City. Et lag som for øvrig er langt fra så balltrillende og kjedelige som fryktet på forhånd. Ser ikke tidvis tafatte Raheem Sterling hvassere ut nå? Går det ikke kjappere fremover, selv uten Yaya? Til helga får de besøk av West Ham som leverte en sterk annenomgang på nye London Stadium i helga. Lukter moro!  

La oss heller ikke glemme at Chelsea og Diego Costa fortsetter å dra i land sterke seiere på tampen - det oser mesterlag lang vei av lag som vinner på dårlige og medium dager allerede i innledningen. En ser for seg at Burnley får unngjelde i helga. Klart, det gjorde man forrige helg også, og da ble Liverpool sendt på dør med et ydmykende 2-0-tap fra Turf Moor. 

Målrikt?

Snakker om Liverpool - helga starter med en godbit. Historisk sett har Tottenham – Liverpool budt på målrike oppgjør og fantastiske scoringer. 0-3 i 2014. 0-5 i 2013. 4-0 i 2011.  Det er selvsagt umulig å garantere et slikt oppgjør igjen, men lørdag formiddag må Klopps menn reise seg etter den grusomme forestillingen mot Burnley og Tottenham må vise mer av magien som gjorde dem til utfordrer sist sesong.Vi tipper et offensivt fyrverkeri av en kamp du ikke bør gå glipp av!  

Litt senere må Arsenal prøve å få sesongen på rett kjøl mot Watford. Ett poeng på to kamper er for lite for kravstore Arsenalsupportere og Wenger trenger en maktdemonstrasjon denne helga. Det er med andre duket for nok en lørdag full av høydepunkter.

Jada, det er meldt sol, men vi vet alle at været i England er viktigere enn været her hjemme når det nærmer seg helg!

God runde!

 

Tredje runde i Premier League starter med Tottenham-Liverpool lørdag klokken 13.30 på TV 2 Sport Premium. 

 

Har du ikke TV 2 Sport Premium? Sjekk ut vår augustkampanje her!