Meny

Endelig lørdagsgodt!

En kjempekamp, to lag fra Liverpool i form og et vaskeekte London-derby står på menyen – denne lørdagen blir av det fantastiske slaget!

Forrige runde var smått utrolig. 36 scoringer. Mange av dem usedvanlig vakre. Hele sju kamper hadde fire mål eller mer, og vi fikk et par solide overraskelser. Merkelig nok kjørte West Brom over West Ham, men mest omtalt i ettertid – Watfords heroiske 3-1 seier mot Manchester United.

Hvor er Paul Pogba?

Vi har troa på at denne runden ikke blir noe svakere og det hele ruller i gang på best mulig måte. Allerede 13.30 på lørdag må nemlig Manchester United revansjere det ydymkende tapet på Vicarage Road. En liten opptur i midtuka snur dessverre ikke så mye på at verdens dyreste fotballspiller Paul Pogba har skapt mindre enn din jevne Sunderland-spiller så langt i Premier League, og at internettvitsene florerer. Har noen egentlig sett Paul Pogba siden august? Hvor er den kvitteringa for 89 millioner pund-kjøpet?

På motsatt banehalvdel står et Leicester som tidvis minnet om sitt imponerende, gamle jeg med målsultne Slimani i spissen. Kan dette være kampen Leicester virkelig er tilbake i toppen? Kan Mourinho måtte se laget sitt gå på fire forsmederlige tap på to uker? Kan sesongen gå skeis allerede nå? 

Følg med på spenningen – skaff deg TV 2 Sport Premium i dag! 

En buffet

Premier League 16/17 har så langt vært en buffet av fantastiske scoringer, dramatiske kamper og diskutable dommeravgjørelser. ChelseaLiverpool forrige helg ble intet unntak, og Jordan Hendersons vanvittige scoring kan ha snudd mye. For begge lag. Liverpool har muligheten til å bygge videre på en sesongstart som plutselig gikk fra å være merket «på det jevne» til «riktig så bra» i løpet av fire sekunder med Henderson-magi. Men hva med Chelsea? Nå som laget ikke er uslåelige skal visstnok eier Abramovitsj ha innkalt til krisemøte. Du skal ikke se bort fra at det krisemøtet forlenges ytterligere etter kampen på Emirates lørdag kveld.

Noen ser rødt

For der pilene peker nedover for et Chelsea som måtte spille ekstraomganger i ligacupen i midtuka, peker de bestemt oppover for Arsène Wenger og hans fintspillende Arsenal-lag. Dersom Granit Xhaka fortsetter å banke inn goaler som raketten han satte mot Hull, kan det bli en tung dag for de blåkledde. Chelsea-stopper Luiz fikk kjørt seg mot hurtige Liverpool-spillere og dersom Sanchez og Øzil får fart på kombinasjonsspillet kan det bli en ekstremt underholdende avslutning på lørdagen. På den andre siden er ikke et hevngjerrig Chelsea-lag noe å kimse av. Vi tror på et aldri så lite London-fyrverkeri, og opptil flere av oss har satt tosifrede summer på minst ett rødt kort. Bare nevner det. 

Hvem skulle trodd?

Snakker om rødt og blått. Denne helga lover også godt for deg som holder med ett av de to Liverpool-lagene. Klopps menn har hatt en rekke imponerende kamper på rad – nå er det Hull som skal prøve å stagge de røde på Anfield. Samtidig har Everton noe overraskende blandet seg inn i toppen, og med Bournemouth på motsatt banehalvdel kan de faktisk øke forspranget nedover med maks uttelling! Hvem skulle trodd på en så lys åpning for scouserne bare for noen få måneder siden?

Hva? Har hun kollegaen din bursdag på lørdag også har du ikke fått kjøpt gave? Vel. Du får pakke inn fjorårets bortedrakt i julepapir og beklage at du ikke får vært der før 21.00. På lørdag går det nemlig i ett hele dagen!

God runde!