Meny

Topp søndag!

Kan Tottenham overraske eller rykker City fra resten? Søndag er det duket for toppkamp i Premier League!

Målfesten fortsetter! Forrige helg fikk vi hele 17 mål på 4 TV-sendte kamper og noen fantastiske oppgjør hvor Manchester United, Liverpool og Arsenal alle imponerte med strålende, høyoktan angrepsfotball. Mer moro er det garantert i vente når annenplassen tar imot serielederen til toppkamp søndag formiddag. Med seier er Spurs bare poenget bak City, og nøkkelen ser ut til å være en Sør-Koreaner som bare måneder tilbake ønsket seg bort fra London.

Sons dag?

Med toppscorer og lokal helt Harry Kane ute med skade, en litt famlende Dele Alli i limbo og Christian Eriksen et stykke fra toppformen, kunne ting ha vært ganske tungt for Spurs-fansen. Den gang ei – klubben har tross alt Son Heung-min i bakhånd. Hvem? Vel. Son ble hentet fra Hamburg i fjor, men etter en beskjeden første sesong var han innstilt på å forlate Tottenham. Så innstilt at han ifølge ryktene nærmest bønnfalt manager Pochettino om å dra. Ting snur fort, gitt. Noen få måneder senere har sørkoreaneren disket opp med fire scoringer og en målgivende på tre knappe kamper. Skal noen gjøre det for Spurs setter vi hus og hjem på kreative Son i knallsterk form.

Ingen høst uten regn – ingen høst uten Premier League! Skaff deg TV 2 Sport Premium og se all fotballmagien hjemme i egen stue!

Hvem som skal gjøre det for City? Hvem skal IKKE gjøre det for City?. Det lukter rett og slett seriegull lang vei av Guardiolas menn, som ikke virker å være i stand til å snuble. Full pott etter seks kamper uten at superkjøpet Gundogan blitt spilt varm engang! (Klart, sånne ting sa vi i slutten av september i fjor også, så ingen grunn til å blåmale Premier League allerede.) Kan søndagsformiddager egentlig bli særlig mye bedre?

Målrikt i Wales og Stoke?

Vi tror for øvrig den målrike trenden fortsetter allerede i lørdagens aller første kamp. Swansea har underprestert voldsomt så langt, og ryktene løper om managerbytte. Klokka 13.30 tar de tar i mot et Liverpool-lag som imponerer med en angrepskraft man nesten må tilbake til Luis Suarez'  glansdager på Merseyside for å finne maken til. Vi blir ikke spesielt overrasket om det blinker kalassifre på tavla på Liberty Stadium etter 90 minutter. Snakker om potensielle festkamper – Manchester United møter et Stoke som i likhet med Swansea ser ubehjelpelige ut om dagen. Etter Uniteds kjempekamp i helga er det kun Europa League-slitasje som ser ut til å stå i veien for strålende angrep og vakre scoringer på Britannia.

Og husk at Everton møter Crystal Palace på fredag klokken 21.00! Kjedelig? Overhodet ikke. Palace sto for en av årets snuoperasjoner borte mot Sunderland forrige helg og Everton snuser på topp 6 i år. Den der kan fort bli en godbit!

Høstferie uten TV? Hvis du kjenner ekstra godt etter tror jeg det er mulig å ane konturene av en lei høstforkjølelse bak i halsen. Kanskje like greit å bare bli hjemme?

God runde!