Meny
  • TV 2 Sport Premium Chelsea

Mourinho tilbake!

Alle snakker om Jose Mourinho. Når United møter Chelsea skal han tilbake dit alt startet – Stamford Bridge. 

«En taktisk triumf». «Et mesterstykke». «Mourinho kneblet Liverpool». Etter mandagens kamp mellom Liverpool og Manchester United var Mourinho på alles lepper. Ikke bare tillot han Klopps menn minimalt med plass og rom – United fikk også nøyaktig det de var ute etter. Poeng på bortebane og heng på teten. Selvom kampen kanskje ikke ble det fyrverkeriet Liverpool – United pleier å være, var det en strålende kamp for oss fotballinteresserte som nesten er nødt til å ta av oss hatten for Jose Mourinho og hans parkerte buss.

Legenden skal hjem

Denne helga blir det nok et emosjonelt møte for Mourinho når han skal tilbake til der «The Special One» fikk sin fødsel, nemlig Chelseas hjemmebane Stamford Bridge. I to perioder var han hjemmefansens yndling. Mannen som sikret etterlengtete trofeer. Manageren som tok opp kampen med Sir Alex og gikk i strupen Rafa Benitez gang på gang. Legenden som snudde klubben på hodet. Søndag klokken 17:00 er han altså tilbake ... men denne gang med et mannskap kledt i rødt. Ikke tro det blir en lett match for Mourinhos mannskap heller – Chelsea rulla over Leicester i helga og så nesten ut som sitt gamle jeg. Dette kommer til å bli svært interessant!

Ny bussparkering

Før den tid skjer det heldigvis mye. Helga starter med et Bournemouth som slo Hull hele 6-1 forrige runde. Nå får de besøk av et Spurs-lag som langt fra overbeviste da de halte i land uavgjort i Birmingham. Arsenal var det eneste av topplagene som sikra seg tre poeng forrige helg. Nå står Middlesbrough for tur. Og Liverpool får prøve seg på en ny parkert buss når West Brom med kyniske Tony Pulis i managerstolen besøker Anfield. Søndag blir det underholdende oppvarming med City – Southampton før Mourinho altså er tilbake i London.

Ah, enda en topp helg i fotballens selskap!

Parmiddag på søndag, sier du? Jammen, det går jo ikke? Skyld på overtid på jobb – The Special One tilbake i London må du rett og slett få med deg!

God runde!

Chelsea – Manchester United ser du søndag klokken 17.00 på TV 2 Sport Premium!