Meny

Vi fyller RiksTV Junior med enda mer barneinnhold!

Med RiksTV Junior kan både barn og voksne se sine film- og seriefavoritter fra SF Kids, Nick Jr. og Nickelodeon rett på iPaden.  

Innhold fra den kjente barnefilmtilbyderen SF Kids har vi allerede hatt en god stund i appen og nå fyller vi opp SF Kids med en rekke nye serier og filmer. I tillegg kan barna se både direkte-TV og ukesarkiv fra barnekanalene Nickelodeon og Nick Jr.

Nickelodeon

Barnekanalen Nickelodeon er hovedsakelig for barn mellom fire og 14 år. På Nickelodeon kan barna se kjente tegnefilmer og serier som Svampebob, iCarly, Dora og Sam&Cat. I tillegg til å se direkte-TV fra Nickeloden kan barna lete seg frem i ukesarkivet og se enda mer innhold, inntil en uke etter at det ble sendt på TV. 

Nick Jr.

Nick Jr. er en reklamefri barnekanal spesielt tilpasset barn i aldersgruppen to til seks år. På Nick Jr. sendes det pedagogiske og lærerike programmer som med et langsomt tempo og en tydelig pedagogikk, skal bidra til barnas utvikling og invitere til interaktivitet. Dora og dyreheltene fra Paw Patrol er blant programmene barna kan se på Nick Jr. Også på Nick Jr. kan barna kose seg med både direkte-TV rett på iPaden, og finne tidligere sendte TV-programmer i ukesarkivet. 

Nick Jr.

Paw Patrol er blant programmene barna kan se på Nick Jr. 

SF Kids

SF Kids er reklamefritt og inneholder til enhver tid minst 350 timer med filmer og serier. Hver måned fylles tjenesten med nytt innhold. På SF Kids kan barna se kjente og kjære barnefigurer, slik som Brannmann Sam, Peppa Gris, Postman Pat, Byggmester Bob, Kaptein Sabeltann og Elias, samt en rekke filmer og serier fra Astrid Lindgrens univers.

SF Kids får den kommende tiden mange nye karakterer, blant dem Bien Maya, Vikke Viking og Stallgjengen. Vi har også nylig fylt på med nye episoder for Brannmann Sam, Byggmester Bob, Vennebyen og Pippi Langstrømpe. Sammy 2, De tøffeste gutta og Koalabrødrenes jul i ødemarken er blant de nye filmene barna nå kan kose seg med. 

Nytt utseende

I tillegg til flere kanaler og nytt innhold har vi laget appen enda morsommere for barna! Nå kan barna velge mellom tre ulike bakgrunner (space, sjørøver og slott), velge seg sin egen avatar og opprette egen brukerprofil som tilpasser TV-innholdet til aldersgruppen barnet tilhører.

RiksTV Junior på iPad:

  • Innhold fra SF Kids, Nickelodeon og Nick Jr. 
  • Ukesarkiv fra Nickeloden og Nick Jr. 
  • Barna kan velge egen avatar, brukerprofil og bakgrunn
  • Gratis for alle med et abonnement på RiksPakken
  • Logg inn i appen med samme brukernavn og passord som du bruker på Min side

Last ned RiksTV Junior-appen nå!