Meny

Nyt favorittunderholdningen din der du er i påsken

Se TV der du er i påsken!

Ta med deg påskekrimmen på hytta, i båten eller på reisen

Gå påsken i møte med favorittunderholdningen din

Påsken er en fantastisk høytid: skiturer, påskeegg, påskelam, påskequiz og påskekrim på TV hører med for de fleste. Og selv om det er aldri så hyggelig å spille brettspill med familien og lese den ene krimboka etter den andre, er det også en ærlig sak at mange av oss synes det er deilig å stenge omverdenen litt ute og kose oss skikkelig med favorittprogrammet vårt. Uansett om du er hjemme, på hytta, i båten, i campingvogna, på toget eller andre steder i påsken, er heldigvis favorittunderholdningen din lett tilgjengelig. 

Brettspill

Brettspill hører påsken til! Men noen ganger er det deilig å kunne se på TV i stedet. 

Én pris. TV overalt. 

Har du et abonnement på RiksPakken kan du nemlig se TV fire steder – til en fast månedspris. I tillegg kan du kostnadsfritt laste ned RiksTV-appen og RiksTV Junior-appen for iPad som gir deg muligheten til å ta med deg TV-underholdningen akkurat der du er i landet.

Akkurat nå: Påsketilbud på RiksPakken

På reisefot i påsken?

Med RiksTV-appen kan du se direkte-TV fra over 20 kanaler på nettbrettet eller smarttelefonen din hvor som helst i hele landet. Praktisk hvis du har en lang buss- eller togtur foran deg! I tillegg har vi et stort ukesarkiv, tilgjengelig både i underholdningsportalen og i RiksTV-appen, som lar deg se utvalgte programmer fra uken som gikk. 

Psst! Husk at RiksTV-appen er gratis for alle med et abonnement på RiksPakken og tilgjengelig i både App Store og Google Play

iPad

Ta med deg høretelefoner og nettbrettet eller smarttelefonen din og se direkte-TV og ukesarkiv på reisen!

Påskekampanje: Vi har samlet et knippe påskefilmer til kampanjepris i hele påsken!

Vi ønsker deg en riktig god påske!