Meny

Nyt favorittunderholdningen din der du er i påsken

Se TV der du er i påsken!

Ta med deg påskekrimmen på hytta, i båten eller på reisen

Gå påsken i møte med favorittunderholdningen din

Påsken er en fantastisk høytid: skiturer, påskeegg, påskelam, påskequiz og påskekrim på TV hører med for de fleste. Og selv om det er aldri så hyggelig å spille brettspill med familien og lese den ene krimboka etter den andre, er det også en ærlig sak at mange av oss synes det er deilig å stenge omverdenen litt ute og kose oss skikkelig med favorittprogrammet vårt. Uansett om du er hjemme, på hytta, i båten, i campingvogna, på toget eller andre steder i påsken, er heldigvis favorittunderholdningen din lett tilgjengelig. 

Brettspill

Brettspill hører påsken til! Men noen ganger er det deilig å kunne se på TV i stedet. 

Én pris. TV overalt. 

Har du et abonnement på RiksPakken kan du nemlig se TV fire steder – til en fast månedspris. I tillegg kan du kostnadsfritt laste ned RiksTV-appen og RiksTV Junior-appen for iPad som gir deg muligheten til å ta med deg TV-underholdningen akkurat der du er i landet.

Akkurat nå: Påsketilbud på RiksPakken

På reisefot i påsken?

Med RiksTV-appen kan du se direkte-TV fra over 20 kanaler på nettbrettet eller smarttelefonen din hvor som helst i hele landet. Praktisk hvis du har en lang buss- eller togtur foran deg! I tillegg har vi et stort ukesarkiv, tilgjengelig både i underholdningsportalen og i RiksTV-appen, som lar deg se utvalgte programmer fra uken som gikk. 

Psst! Husk at RiksTV-appen er gratis for alle med et abonnement på RiksPakken og tilgjengelig i både App Store og Google Play

iPad

Ta med deg høretelefoner og nettbrettet eller smarttelefonen din og se direkte-TV og ukesarkiv på reisen!

Påskekampanje: Vi har samlet et knippe påskefilmer til kampanjepris i hele påsken!

Vi ønsker deg en riktig god påske!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus