• The Americans

Hett serietips: I The Americans møter vi det tilsynelatende perfekte ekteparet Elizabeth og Phillip Jennings. Men snart slår fasaden sprekker.

Serietips: The Americans

– Elegant spiondrama

Kritikerroste The Americans er en elegant og nervepirrende dramaserie som utspiller seg under den kalde krigen. 

Tips fra RiksTV: The Americans  – dramaserie i fire sesonger
Du kan se alle sesongene i Filmleie i Underholdningsportalen

Løgn, bedrag og russisk rulett 

I den prisvinnende dramaserien The Americans møter vi det tilsynelatende perfekte paret Elizabeth og Philip Jennings, som sammen med sine to barn Paige og Henry, lever et rolig liv i forstaden til Wahington D.C på begynnelsen av 80-tallet. 

Den kalde krigen herjer, og ganske raskt slår den perfekte forstadsfamilie-fasaden sprekker. For Elizabeth og Phillip er ikke som andre par. Langt derifra faktisk. I virkeligheten er paret spesialtrente, russiske spioner som jobber for KGB, og som ikke skyr noen midler for å få tak i amerikanske etterretningshemmeligheter.

The Americans

Konstruert familieliv

The Americans er mye mer enn «bare» en spionserie. Den tidligere CIA-agenten Joe Weisberg, som har skapt serien, lot seg nemlig inspirere av familiene til agentene. Det er familielivet og ekteskapet som står sentralt i The Americans  – og nettopp derfor serien er så bra

For selv om Elizabeth og Phillips ekteskap er konstruert for alibiets skyld er de likefullt en familie. Det er de to barna Paige og Henry, og samlivet mellom Elizabeth og Phillip, som setter rammen rundt historien om de to russiske spionene. Og det byr selvsagt på en del utfordringer.

Lyst til å se The Americans? 

Du kan se alle sesongene av The Americans i Filmleie i Underholdningsportalen. Har du ikke koblet SMART-boksen din til internett kan du gjøre det ved å følge disse enkle stegene:

Koble til SMART-boks:

1) Med kabel: Har du nettverksuttak eller router i nærheten av TV-en, kan du koble denne direkte til mottakeren med en nettverkskabel.

Hvis nettverksuttaket eller ruteren ikke er i samme rom som TV-en, må du koble til nettverkskabelen med en nettbro. Følg instruks for oppkobling av nettbro

Koble til SMART-boks II:

1) Med kabel: Har du nettverksuttak eller router i nærheten av TV-en, kan du koble denne direkte til mottakeren med en nettverkskabel.

2) Wi-Fi: Koble til trådløst nettverk (trinn 9 - 11) ved å velge nettverket som kommer opp på TV-skjermen. Vi anbefaler at ruteren din er av nyere dato. Eldre modeller er ikke dimensjonert for det høye tempoet ved dagens dataoverføring – og dermed vil tjenestene i RiksTVs underholdningsportal ikke fungere optimalt.