TV-høydepunkter i januar!

Nytt år betyr premierer på nye serier og bøttevis med sesongpremierer! Allerede i januar starter flere TV-programmer verdt å hvile øynene på.

Mammon

Journalisten Peter Verås (Jon Øigarden) kastes ut i et nytt mysterium i sesong 2 av den norske thrilleren Mammon. Denne gangen blir hans kontroversielle kollega Hammern brutalt myrdet – et angrep på ytringsfriheten. Verås setter alt inn på å finne ut hvem som har begått udåden og hvorfor. Drapet får følger på øverste plan i det politiske miljøet. 

Se Mammon søndager kl. 21.25 på NRK1. De to første episodene er tilgjengelig i NRKs arkiv i RiksTVs underholdningsportal. 

Nytt på nytt

Sesongpremiere (1:13). Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Johan Golden.

Fredag 8. januar kl. 20.55 på NRK1 eller når du vil i NRKs arkiv i RiksTVs underholdningsportal

Skavlan

Skandinavisk talkshow, sesongpremiereFredrik Skavlan i engasjerende samtaler med norske, svenske og internasjonale gjester - og den beste musikken.

Fredag 8 januar kl. 21.25 på NRK1 eller når du vil i NRKs arkiv i RiksTVs underholdningsportal

4-stjerners middag

Sesongpremiere. Programleder og stand-up komiker Stian Blipp er førstemann til å arrangere 4-stjerners middag i år, og gjestene er Anne Marie Ottersen, Triana Iglesias og  Torkjell Berulfsen. Blipp har valgt et thailandsk tema for kvelden, med blant annet nord-thailandsk curry med kaninlår på menyen.

Mandag 11. januar kl. 20.00 på TVNorge eller inntil syv dager etter i TVNorges ukesarkiv i RiksTVs underholdningsportal.

Blindspot

Spenningsserie, premiere. En mystisk, tatovert kvinne har mistet hukommelsen, og vet ingen ting om sin egen identitet. FBI oppdager at hver tatovering på kvinnen inneholder et spor til en krimgåte de må løse.

Torsdag 14. januar kl. 22.40 på TV 2

Idol

Sesongpremiere. Ny jury, ny programleder og massevis av nye sangtalenter er klare til å sette i gang en ny sesong med Idol på TV 2.

Fredag 22. januar kl. 20.00 på TV 2 eller inntil syv dager etter i TV 2s ukesarkiv i RiksTVs underholdningsportal.

Lyst til å komme igang med underholdningsportalen?

For å benytte deg av underholdningsportalen trenger du et abonnement på RiksPakken og en SMART-boks koblet til internett. 

Bestill RiksPakken og SMART-boks

Har du ikke koblet SMART-boksen din til internett enda?

Slik kobler du til SMART-boks I.  Slik kobler du til SMART-boks II.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus