Meny

Våre beste tips til hva du kan bruke RiksTV-appen til i sommer!

Vi elsker den norske sommeren, men det er ikke til å stikke under stol at regn og torden (dessverre) også hører sommeren til. Heldigvis har du nok av underholdningsmuligheter med RiksTV-appen hvis værgudene ikke er på din side.

1. Få med deg sommerens sportsbegivenheter – selv på ferie

I år kan vi glede oss over en fantastisk sportssommer med både fotball-EM, Tour de France og sommer-OL. Uansett hvor i Norge du er i sommer går du ikke glipp av et eneste sykkelritt, spydkast eller håndballmål: du kan nemlig se både Tour de France og OL på TV 2s kanaler med RiksTV-appen – rett på telefonen eller nettbrettet ditt.

NYHET! AirPlay: Nå kan du spille av programmer på TV-en rett fra appen

2. Lomme-TV

Med RiksTV-appen har du TV i lomma. Uansett om du ligger i et telt på vidda, sitter i solveggen på hytta eller er på reisefot i vårt langstrakte land, kan du kose deg med TV akkurat når og hvor du vil. Det eneste du trenger er RiksTV-appen og internettilkobling. 

Se TV på reise
Med appen kan du se TV uansett hvor du er  – selv på reise. 

3. Se det du gikk glipp av

I appen finner du et fyldig arkiv med tidligere sendte programmer, serier, dokumentarer og filmer. Perfekt hvis du har vært uten TV noen dager og gjerne skulle fått med deg favorittprogrammet ditt likevel.

Har du barn? Last ned RiksTV Junior-appen – perfekt for de minste!

4. Ta opp programmer

Har du en SMART-boks PVR kan du fjernstyre opptak fra appen. Praktisk og enkelt – akkurat slik det skal være.

5. Få anbefalinger på programmer

Vi guider deg i jungelen av programmer, sportssendinger, dokumentarer og serier. Gjennom hele sommeren trekker vi frem høydepunktene du kan se på TV og i arkivet.

IKKE GLEM: Har du RiksPakken er RiksTV-appen inkludert i abonnementet ditt. 

Last ned

AppStore       

Med abonnement på RiksPakken får du fullt utbytte av RiksTV-appen. Du logger inn i appen med samme brukernavn og passord som du benytter deg av på Min side.