Meny

Kobler du SMART-boksen din til internett får du ti nye kanaler rett i kanallisten din fra 16. mars

Koble SMART-boksen din til internett og få ti ekstra TV-kanaler!

Fra 16. mars vil alle RiksTV-kunder med et abonnement på RiksPakken og en SMART-boks tilkoblet internett, få ti nye kanaler rett i kanallisten.

Fem nye nabolandskanaler

Det er liten tvil om at svensker og dansker er gode på TV-underholdning og derfor er vi veldig fornøyde med at vi får hele fem nye kanaler fra våre skandinaviske naboland 16. mars! De nye nabolandskanalene SVT2, TV4, DR1, DR2 og dansk TV 2 blir tilgjengelig på kanalplass 24 til 28.  

Med de nye kanalene kommer du tett på svensk og dansk kultur og kan se serier, dokumentarer, nyheter, aktualitetsprogrammer og mye mer fra noen av de største og mest populære kanalene. Laster du i tillegg ned RiksTV-appen kan du se direkte-TV fra alle nabolandskanalene uansett hvor du er i landet – rett på nettbrettet ditt. 

De nye nabolandskanalene:

SVT2

Den svenske kanalen SVT2 fokuserer hovedsakelig på nyheter, samhold og dokumentarer, i tillegg til internasjonale, originale fiksjonsserier.

Made in Africa

Kulturserien Made in Africa har seriestart på SVT2 onsdag 16. mars kl. 20.30. FOTO: DR.

TV4

TV4 er Sveriges mest populære TV-kanal for aldersgruppen 15-64 år. På TV4 kan du se en miks av nyheter, underholdningsprogrammer, direktesendt sport og svenske dramaserier.

Maria Wern

Den svenske krimserien Maria Wern har sesongstart på TV4 onsdag 16. mars kl. 21.00. FOTO: Andreas Lundberg/TV4.

DR1

DR1 er blant de mest sette TV-kanalene i Danmark. DR1 har et bredt programtilbud som tar sikte på å opplyse, underholde og samle seerne.

DR2

DR2 er en samfunnskanal som fokuserer på nyheter, dokumentarer, politikk, debatter og satire, og som med kritisk journalistikk setter dagsorden.

TV 2

TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal. På kanalen sendes en blanding av nyheter, dokumentarer, aktualitetsprogrammer, sport, filmer, serier og egenproduserte underholdningsprogrammer.

Dr. Foster

Dramaserien Dr. Foster er blant programmene du kan se på TV 2. FOTO: TV 2/DANMARK ©.

Kanaler fra underholdningsportalen i kanallisten 

I tillegg til nye nabolandskanaler flyttes de fem kanalene som til nå har vært tilgjengelig i underholdningsportalen, rett inn i kanallisten. Matkanalen finner du nå på kanalplass 38, MTV på kanalplass 39, BBC Earth på kanalplass 40, og barnekanalene Nickelodeon og Nick Jr. på kanalplass 34 og 35. 


 

Er du allerede RiksTV-kunde og ønsker SMART-boks?

Bestill SMART-boks på Min side

Ønsker du å bli RiksTV-kunde?

Bestill RiksPakken og en SMART-boks

Trenger du hjelp til å koble SMART-boksen din til internett?

Slik kobler du til SMART-boksSlik kobler du til SMART-boks II