Høydepunkter på TV

– Uke fem

Premiere: Veipatruljen

Mandag kl. 21.00 på MAX

I Veipatruljen møter du Oslos tøffe bilbergere, som alltid er på jobb for å hjelpe uheldige bilister, rydde veiene og sikre fremkommeligheten for innbyggerne. I Veipatruljens første episode får bilbergerne utfordrende oppgaver når underkjølt regn skaper store problemer i Oslotrafikken. Bilbergerne Tom og Petter får hendene fulle med en lastebil som har veltet på E6 mellom Oslo og Gardermoen. Dette får store ringvirkninger for trafikken, og køene sprer seg langt inn i bykjernen.

Sesongpremiere: The Big Bang Theory

Tirsdag kl. 20.30 på TVNorge

Alles favorittnerder er endelig tilbake med en ny sesong. Denne gangen sender TVNorge to helt nye episoder hver tirsdag. Penny har fremdeles problemer med å komme over at Leonard kysset en annen under forskningsekspedisjonen på Nordsjøen. Etter å ha ankommet Las Vegas må hun bestemme seg for om hun fremdeles vil gjennomføre vielsen. På hjemmebane blir Sheldon usikker på hvordan han skal reagere når Amy foreslår at de skal ta en pause i forholdet.

Sesongpremiere: Visepresidenten        

Onsdag 3. februar kl. 22.55 på NRK2

Selina Meyer er visepresident i USA, og har planer om å stille som presidentkandidat. Mens Meyer er i Iowa og skal signere den nye selvbiografien sin og samle støtte for kandidaturet sitt, er staben hennes i Washington for å feire bryllup. Det går ikke lang tid før det begynner å komme rykter som kan ha stor betydning for det neste valget. 

Får du ikke sett programmet når det sendes på TV?

Med RiksTV får du et stort ukesarkiv fra mange av Discoverys kanaler, blant annet TVNorge, VOX, FEM og MAX. I tillegg kan du se programmer du har gått glipp av i NRKs arkiv i underholdningsportalen.

Ønsker du å komme i gang med underholdningsportalen?

For å benytte deg av underholdningsportalen trenger du et abonnement på RiksPakken og en SMART-boks koblet til internett. 

Bestill RiksPakken og SMART-boks

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus