Se TV overalt

– på mobil og nettbrett

Se RiksTV når du vil, hvor du vil og på hva du vil!

Jeg vokste opp med én NRK-kanal, svart-hvitt-TV og fisker som svømte rundt på skjermen mellom programmene. Jeg opplevde det besynderlige at Stortinget var delte i synet på om vi virkelig skulle innføre farge-TV i landet vårt. I dag dyttet jeg mine trådløse høyttalere inn i ørene og så direktesendt TV på min iPhone.

TV overalt – rett på nettbrett og mobil

Verden går fremover. Nå har RiksTV tatt enda et skritt inn i fremtidens TV-verden. Du behøver ikke sitte hjemme i stua, på hytta eller i campingvognen for å se TV med antenne på taket. Du må gjerne gjøre det, men: Det holder at du har telefonen eller nettbrettet ditt i lomma. Da kan du se sylskarpe TV-bilder fra (foreløpig) totalt 17 kanaler – direkte – eller fra et ukesarkiv – så mye du vil. Hvor du vil. Og det koster ikke noe ekstra. Er du tilknyttet hjemmenettverket der mottakeren er registrert – kan du i tillegg se TV 2-kanalene.

Last ned RiksTV appen nå!

Er du registrert hos oss – så tar det heller ikke mange strakser før du kan nyte herligheten. Når kundeforholdet er opprettet, og du har lastet ned appen, kan du bare trykke på iPhone, iPad eller ditt androide mirakel og titte i vei.

TV-mediet i endring

Thomas Alva Edison oppfant, blant mange andre revolusjonerende nyheter, i 1879 en kulltrådlampe som ga lys der det tidligere hadde vært brukt stearin. Denne lampen ble satt i produksjon og ble brukt mer eller mindre uforandret helt til metalltrådlampen kom noen år senere. Lyspærene har ikke endret seg så mye siden den gang. I motsetning til TV-mediet.

Man skal ikke mange år tilbake for å se for seg en halvsirkel rundt en tjukkas – altså den TV-modellen som møblerte, og stod sentralt, i norske stuer før flatskjermene erobret landet. TV-en var familiens samlingspunkt. Men kun det ene stedet. Hadde du én TV i huset, i tillegg til tjukkasen i stua, ble det i alle fall snakket om i skolegården.

I dag ser mor TV i stuen – far fotball i kjelleren – og ungdommene ser MAX og FEM på hvert sitt værelse. De aller minste ser til og med Pippi, Emil og Peppa Gris på RiksTV Junior-appen. Til fast abonnementspris hos oss i RiksTV. Barna ser like gjerne sine favoritter på nettbrett sammen med venner.

TVNorges storsatsinger hvor du vil

Til helgen kommer noen av TVNorges storsatsinger – programserier som svært mange venter på å og vil ha med seg fra starten: 71° Nord – Norges tøffeste kjendis, Neste sommer, og Thomas Giertsen: Helt perfekt.

Da er det med en stor porsjon stolthet jeg kan fortelle at hos oss i RiksTV kan du få med deg disse programmene, hvor du vil, med hvem du vil, og på hvilken måte du vil: på TV, nettbrett eller rett på mobilen. 

For en som husker pausefiskene på gamle-TV-en, værmeldingen med brikker som datt ned og tippekamper med Scheie og Gleditsch - er dette med å se TV-kanalene direkte på brettet og mobilen nesten som å lande på månen: 

Et lite skritt for menneskeheten – men et stort skritt for meg.

Jens-Petter Gjelseth
Informasjonsjef RiksTV

Last ned

TV-kanaler du kan se på mobil og nettbrett

TV innenfor hjemmet med SMART-boks koblet til ditt trådløse nettverk

TV overalt

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus