• Broen

Nordisk seriefavoritt: Alle sesongene av Broen er tilgjengelig i Filmleie. FOTO: SF Anytime

Disse nordiske seriene bør du se

Våre beste serietips

Trenger du tips til en ny serie, kanskje en skikkelig bra nordisk serie? Dette er våre forslag. 

Hvis du aldri fikk sett dramatiseringen av Lars Saabye Christensens «Halvbroren», den kritikerroste krimserien «Broen», eller spenningsserien «Kampen om tungtvannet» har du sjansen nå! I Filmleie i Underholdningsportalen kan du nemlig se alle sesongene av våre nordiske TV-serie-favoritter. 

Broen

Den kritikerroste dansk-svenske krimserien Broen tok Norge med storm – og det ikke uten grunn, for dette er virkelig krim av ypperste kvalitet.

Sesong 4 er dessverre ikke ventet å komme før i 2018 (!), men heldigvis kan du få et gledelig gjensyn med etterforskeren Saga og hennes team i sesong 1 til 3  –  alle tilgjengelig i Filmleie. 

Broen

Alle sesongene av den kritikerroste serien Broen kan du se i Filmleie.

Kampen om tungtvannet

Denne serien finner sted under andre verdenskrig, hvor vi møter nobelprisvinneren Werner Heisenberg som leder nazistenes atomprosjekt. Til reaktoren Heisenberg skal bygge trenger han tungtvann – og det eneste stedet det produseres er hos Norsk Hydro på Vemork. Men tungtvannsfabrikkens skaper, vitenskapsmann og motstandsmann Leif Tronstad, fatter mistanke og kontakter engelsk etterretning.

Kampen om tungtvannet

Kampen om tungtvannet er en av våre seriefavoritter. Du kan se alle episodene i Filmleie. 

Halvbroren

Denne serien er basert på Lars Saabye Christensens roman med samme navn og gav NRK seerrekord da den ble sendt på TV for noen år siden.

Barnum vokser opp i etterkrigstidens Oslo sammen med sin eldre halvbror Fred, i et hjem dominert av tre generasjoner kvinner: moren Vera, hennes mor Boletta og familiematriarken Den Gamle. Kortvokste Barnum er sønn av klovnen og kremmeren Arnold, mens tause og hemmelighetsfulle Fred, som ble unnfanget i en voldtekt på Frigjøringsdagen i 1945, ikke vet hvem faren hans er. På skolen har Barnum få venner, og han får bare være i fred så lenge storebror Fred vokter over ham.

Halvbroren

TV-serien Halvbroren ble sett av over 1 million nordmenn. Nå kan du se alle episodene i Filmleie. 


Koble boksen din til internett for å leie film og serier:

 

Slik kobler du til SMART-boks:

1) Med kabel: Har du nettverksuttak eller router i nærheten av TV-en, kan du koble denne direkte til mottakeren med en nettverkskabel.

Hvis nettverksuttaket eller ruteren ikke er i samme rom som TV-en, må du koble til nettverkskabelen med en nettbro. Følg instruks for oppkobling av nettbro

Slik kobler du til SMART-boks II:

1) Med kabel: Har du nettverksuttak eller router i nærheten av TV-en, kan du koble denne direkte til mottakeren med en nettverkskabel.

2) Wi-Fi: Koble til trådløst nettverk (trinn 9 - 11) ved å velge nettverket som kommer opp på TV-skjermen. Vi anbefaler at ruteren din er av nyere dato. Eldre modeller er ikke dimensjonert for det høye tempoet ved dagens dataoverføring – og dermed vil tjenestene i RiksTVs underholdningsportal ikke fungere optimalt.