Meny

Utvalgte filmer i Filmleie

I humør for en god film? Vi har tre anbefalinger til deg!

Trainwreck

Amerikansk komedie, 2015. Helt siden Amy (Amy Schumer) var liten har faren hennes pepret henne med budskapet om at monogami ikke er realistisk. I voksen alder er dette fortsatt mantraet Amy lever etter. Amy stortrives med å ikke ta ansvar for noe hun gjør, og ikke være romantisk forpliktet. Men når hun skal intervjue den sjarmerende og suksessfulle sportslegen Aaron Conners, merker Amy at hun begynner å falle for ham. Snart begynner hun å lure på om det omsider er på tide å bli voksen, og om det faktisk er noe som heter ekte kjærlighet.

Tilgjengelig i RiksTVs Filmleie

Doktor Proktors Tidsbadekar

Norsk komedie, 2015. Kjærlighetssyke Doktor Proktor har reist tilbake i tid i et desperat forsøk på å endre historien. Han vil stoppe bryllupet mellom sin elskede Juliette og den skrekkelige Claude Cliché, men blir fanget i tiden. Lise og Bulle, Proktors samarbeidspartnere og nabobarn, må nok en gang trå til, og reiser etter i tidsbadekaret for å forsøke å hjelpe ham.

Det blir en ellevill tidsreise hvor de blant annet får hilse på Napoleon, med nød og neppe slipper unna giljotinen under den franske revolusjon og møter Jeanne d'Arc, som ble brent på bålet for hekseri. Eller ble hun det?

Tilgjengelig i RiksTVs Filmleie

The Man From U.N.C.L.E

Amerikansk/britisk actionkomedie, 2015. Da den kalde krigen er på sitt mest tilspissede, må CIA-agenten Napoleon Solo (Henry Cavill) og KGB-agenten Illya Kuryakin (Armie Hammer), legge gammelt fiendskap til side for å stoppe en mystisk internasjonal kriminell organisasjon som forsøker å destabilisere verdens skjøre maktbalanse.

Tilgjengelig i RiksTVs Filmleie

Usikker på hvordan du får tilgang til Filmleie?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp.

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen.

Da gjenstår det bare å si: snurr film!