• go

Topp 10 HBO Nordic serier du må få med deg akkurat nå!

Med HBO Nordic inkludert i RiksPakken får du tilgang til alle serier fra strømmefavoritten. Dette er de beste seriene fra HBO Nordic som du må få med deg! 

Siden HBO Nordic ble inkludert i RiksPakken, har det strømmet på med nye, spennnde titler fra seriegiganten i tillegg til nye sesonger av etablerte serier som eksempelvis Game of Thrones, Westworld, The Handmaid's Tale og mye, mye mer. Men det er noen klassikere fra HBO Nordic du bare må få med deg! 

Er du glad i å fråtse i TV-serier? Med HBO Nordic inkludert i RiksPakken får du tilgang til hundrevis av TV-serier og filmer. Les mer om vår bestselgende TV-pakke her

Se alle sesongene av Game of Thrones 

Har du ikke fått med deg serien alle snakker om? Da vil du like en seriemaraton i Westeros! George R.R. Martin elsker å overraske og sjokkere sitt publikum – i det som er blitt beskrevet som Ringenes Herre for voksne.

Game of Thrones er en brutal verden – hvor ingen midler skys for å sitte øverst på Jerntronen. Samtidig vokser det en enorm trussel frem i nord. Denne serien behøver ingen anmeldelse. Den må bare sees! 

Se sesong 1-8 her. 

True Detective 

Tidenes mest intense krimserie? True Detective følger en ny historie (og nye detektiver) i hver sesong – med stjerneskuespillere i sentrale roller – som gjør utrolige prestasjoner. I første sesong følger vi Matthew McConaughey og Woody Harrelson i jakten på en ritualistisk seriemorder, mens andre sesong omhandler et drap på en korrupt politiker.

Vince Vaughn spiller rollen som skurken som ønsker å bli forretningsmann, og Colin Farrell er en klassisk antihelt. En fordrukken politimann med svin på skogen, men allikevel en dyktig etterforsker. Den tredje sesongen av True Detective ble sluppet i januar 2019 og fikk strålende kritikker! 

Se sesong 1-3 her.

Big Little Lies  

Hva skjuler seg bak den perfekte fasaden? Hvilke livsløgner lever vi på? Dette utforskes i denne miniserien, med stjerner som Nicole Kidman, Alexander Skarsgård og Reese Witherspoon i noen av hovedrollene. Absolutt et must for de som er glad i et godt drama.

Sommeren 2019 kommer endelig den andre sesongen! 

Se sesong 1 her.

The Deuce 

Den beste nye serien i 2017? James Franco og Maggie Gyllenhall er stjernene i denne serien, som er satt til New York på 70- og 80-tallet. Pornoindustrien vokser fram og byen går gjennom en volds- og narkotika-epidemi.

Serien er skrevet av The Wire-skaperen David Simon, en tidligere krim-reporter. Han er kjent for å skape de mest realistiske skildringene du kan oppleve på TV-skjermen.

Se sesong 1-2 her.

Westworld 

Hva hvis du kunne leve ut alle dine fantasier, uten noen konsekvenser? Westworld stiller oss dette spørsmålet – i en fremtid hvor du kan gjøre akkurat dette – bare du har nok penger. Robert Ford (Anthony Hopkins) har bygget en enorm fornøyelsespark i en Ville Vesten-setting, befolket av roboter – som er så naturtro – at de fremstår som ekte personer. Men hva skjer når robotene begynner å forstå hva de blir utsatt for?

Westworlds første sesong var den mest sette førstesesongen av en HBO-serie noensinne, og har fått fantastiske kritikker for historiefortellingen, skuespillerprestasjonene og cinematografien. 

Se sesong 1-2 her. 

The Affair

Hva er konsekvensene av et utenomekteskapelig forhold? The Affair utforsker dette i et psykologisk drama, som viser oss dette fra ulike synsvinkler. Dominic West og Ruth Wilson leverer fantastiske skuespillerpresentasjoner, i en historie med flere lag. Gradvis brettes historien ut, og fortelles med både frem- og tilbakeblikk.

Ruth Wilson vant Golden Globe for beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie i 2015.

Se sesong 1-4 her.

Better Things 

Sam Fox (Pamela Adlon) er en skilt skuespiller som oppdrar tre døtre på egenhånd. Dette er ikke en tradisjonell sitcom, men en god blanding av bitende humor og spennende drama.

Time Magazine har kalt Better Things «en av de beste seriene på TV – uansett sjanger».

Se sesong 1-3 her.

The Handmaid's Tale 

Denne dramaserien er basert på en prisvinnende og bestselgende roman av Margaret Atwood, og den handler om livet i dystopiske Gilead, et totalitært samfunn i det som tidligere var en del av USA. Serien har blitt utrolig populær over hele verden og det er ikke uten grunn. Dette er en av HBO Nordics serier du bare må få med deg! 

Den tredje sesongen kommer i juni 2019! 

Se sesong 1-2 her. 

Som du leser – de 10 beste HBO-seriene akkurat nå er noe du kan glede deg til å se! 

Med vår bestselgende TV-pakke kan du fråtse i populære TV-serier og filmer fra seriegiganten HBO Nordic. Les mer om vårt film- og serietilbud her.