Meny

Topp 10 HBO Nordic serier du må få med deg akkurat nå!

Verdens største TV-serie er i Rikspakken!

Med HBO Nordic i RiksPakken får du tilgang til alle serier fra strømmefavoritten. Dette er topp 10 HBO Nordic serier du bør se.

HBO Nordic er for alle serienerder. Snart kan du spikre deg foran TV-skjermen. Du har tusenvis av timer foran deg med underholdning. Og heldigvis kan du se favorittene dine uansett hvor du er og når du vil. Med RiksTV-appen for mobil og nettbrett og PC har du TV overalt til én pris.  

Topp 10 HBO-serier akkurat nå

Game of Thrones (Fantasy/drama)

Verdens største TV-serie kommer til Rikspakken! Har du ikke fått med deg det alle snakker om? Da vil du like en seriemaraton i Westeros!

George R.R. Martin elsker å overraske og sjokkere sitt publikum – i det som er blitt beskrevet som Ringenes Herre for voksne.

Game of Thrones er en brutal verden – hvor ingen midler skys for å sitte øverst på Jerntronen. Samtidig vokser det en enorm trussel frem i nord. Denne serien behøver ingen anmeldelse. Den må bare sees! 

 Les mer om hvordan du kan se de beste seriene fra HBO Nordic og hvor.

True Detective (Krim/drama)

Tidenes mest intense krimserie? True Detective følger en ny historie (og nye detektiver) i hver sesong – med stjerneskuespillere i sentrale roller – som gjør utrolige prestasjoner.

I første sesong følger vi Matthew McConaughey og Woody Harrelson i jakten på en ritualistisk seriemorder, mens andre sesong omhandler et drap på en korrupt politiker.

Vince Vaughn spiller rollen som skurken som ønsker å bli forretningsmann, og Colin Farrell er en klassisk antihelt. En fordrukken politimann med svin på skogen, men allikevel en dyktig etterforsker.

I august 2017 ble det bestemt at det også skal produseres en tredje sesong! Du har timevis med underholdning å glede deg til. 

Big Little Lies (Drama/mysterie)

Hva skjuler seg bak den perfekte fasaden? Hvilke livsløgner lever vi på? Dette utforskes i denne miniserien, med stjerner som Nicole Kidman, Alexander Skarsgård og Reese Witherspoon i noen av hovedrollene.

Serien fikk hele 16 Emmy-nominasjoner, og endte opp med 8 priser, inkludert beste miniserie. 

The Night Of (Krim/noir/drama)

Gutt sniker seg ut om kvelden. Gutt møter jente. Gutt blir med jente hjem. Gutt våkner neste morgen. Jente er død.

Han husker ingenting, men blir raskt arrestert. Bevisene virker overveldende, men har han virkelig gjort det?

Riz Ahmed får sitt store gjennombrudd som Nasir Khan – og karakterskuespilleren, John Turturro – gjør en av sine beste roller som den rufsete forsvarsadvokaten, John Stone.

Les også: Asbjørn Slettemarks anmeldelse av The Night Of i Aftenposten.

The Deuce (Drama)

Den beste nye serien i 2017? James Franco og Maggie Gyllenhall er stjernene i denne serien, som er satt til New York på 70- og 80-tallet. Pornoindustrien vokser fram og byen går gjennom en volds- og narkotika-epidemi.

Serien er skrevet av The Wire-skaperen David Simon, en tidligere krim-reporter. Han er kjent for å skape de mest realistiske skildringene du kan oppleve på TV-skjermen.

Grovt bra! Les anmeldensen fra filmpolitiet. 

Westworld (Drama/Science Fiction)

Hva hvis du kunne leve ut alle dine fantasier, uten noen konsekvenser? Westworld stiller oss dette spørsmålet – i en fremtid hvor du kan gjøre akkurat dette – bare du har nok penger.

Robert Ford (Anthony Hopkins) har bygget en enorm fornøyelsespark i en Ville Vesten-setting, befolket av roboter – som er så naturtro – at de fremstår som ekte personer. Men hva skjer når robotene begynner å forstå hva de blir utsatt for?

Westworld første sesong var den mest sette førstesesongen av en HBO-serie noensinne, og har fått fantastiske kritikker for historiefortellingen, skuespillerprestasjonene og cinematografien. 

Les også: Flere anbefalte serier på HBO Nordic.

The Affair (Psykologisk drama)

Hva er konsekvensene av et utenomekteskapelig forhold? The Affair utforsker dette i et psykologisk drama, som viser oss dette fra ulike synsvinkler.

Dominic West og Ruth Wilson leverer fantastiske skuespillerpresentasjoner, i en historie med flere lag. Gradvis brettes historien ut, og fortelles med både frem- og tilbakeblikk.

Ruth Wilson vant Golden Globe for beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie i 2015.

Fear the Walking Dead (Drama/skrekk/science fiction)

En Walking Dead-spinoff som mange mener er blitt bedre enn originalen! Denne serien leverer bra. Vi følger to familier i Los Angeles, som må slå seg sammen for å klare å overleve i zombie-apokalypsen. Viruset har spredd seg, og snur opp ned på den normale tilværelsen. Hele verden er rammet, og vi står ovenfor en verdenskatastrofe. 

Når som helst kan hvem som helst dø, også de som har hovedroller. Du vet aldri om heltene dine overlever. Det spares heller ikke på rekvisita eller effekter, og du må regne med mye blod og gørr. Serien er ikke for sarte sjeler. Du er herved advart! 

Better Things (Komedie/drama)

Sam Fox (Pamela Adlon) er en skilt skuespiller som oppdrar tre døtre på egenhånd. Dette er ikke en tradisjonell sitcom, men en god blanding av bitende humor og spennende drama.

Time magazine har kalt Better Things «en av de beste seriene på TV – uansett sjanger».

Nye Twin Peaks (Drama/thriller)

Etter 25 år er spesialagent Dale Cooper (Kyle MacLachlan) endelig tilbake i Twin Peaks. David Lynch tar oss tilbake til det surrealistiske universet, som skapte tidenes største TV-snakkis på 90-tallet.

Resultatet er blitt en banebrytende serie, fortalt over 18 episoder. Alle episodene er skrevet av Mark Frost og David Lynch, som sørger for at Twin Peaks-magien er sterkere enn noensinne.

Som du leser – de 10 beste HBO-seriene akkurat nå er noe du kan glede deg til å se! 

Som RiksPakken-kunde, med SMART-boks, får du tilgang til alt innhold fra HBO Nordic. Det eneste du behøver å gjøre er å koble opp boksen din til internett, enten med kabel eller trådløst nettverk. Slik kobler du opp. Er du ikke kunde? Les mer om RiksPakken