Meny
  • girlgifts
  • bridget
  • marykills

Kommer på C More i august

August betyr blanke ark og fargestifter, også på C More. Hvorfor ikke koble ut fra skolestart-stress eller forlenge ferien noen ekstra lange kvelder med en film eller TV-serie? Her er høydepunktene C More har å by på i august!

Mary Kills People

Den splitter nye, kritikerroste serien Mary Kills People er endelig klar for C More! Komidramaet følger Mary Harris, en enslig mor og akuttlege, som om natten hjelper dødssyke pasienter å avslutte livet på sine egne premisser. Etterhvert begynner dobbeltlivet å slite på henne, og når ting gravis rakner blir Marys liv både mer komplisert og mer spennende enn antatt. Serien har blitt svært godt mottatt i USA, og Variety kalte den ”spennende, underholdende og smart”. Særlig Caroline Dhavernas, kjent fra fantastiske Hannibal, får skryt for innsatsen som Mary Harris. C More legger ut alle episodene samtidig, så her er det mulig å binge-watche seg gjennom en hel helg!

The Girl with All the Gifts – premiere 15. august

”The Girl with All the Gifts” er basert på den bestselgende romanen "Menneskebarnet" av M.R. Carey, og ble hyllet av et samstemt anmelderkorps da den kom ut. I nær fremtid er verden rammet av en et utbrudd av en mystisk sykdom. Unge Melanie holdes fanget på en militærbase og den eneste ordentlige relasjonen hun har er med Helen Justineu som leser historier for den lille jenta. Etterhvert blir det tydeligere og tydeligere at Melanie ikke er som alle andre, og at omverdenen har grunn til å frykte henne. Sienna Nenua overskygger alle som Melanie, men se også opp for en strålende Glenn Close som forskeren Dr. Caldwell! Perfekt hvis du er lar for litt uhygge når høstmørket faller på!

Bridget Jones´ Baby: Alle gode ting er tre – premiere 19. august

Bridget Jones er tilbake! Og som vanlig er livet hennes fullt av komplikasjoner. Det sies at alle gode ting er tre, men det er ikke så enkelt å være Bridget når hun både har følelser for eksen Mark Darcy, så vel som kjekkasen Jack, som hun akkurat har møtt. I alle fall ikke når det viser seg at Bridget venter barn med en av dem... Men hvem? Runde tre av suksessen Bridget Jones, som preget hele 2000-tallet er like fornøyelig og fjasete som før, med Renée Zellweger og Colin Firth i spissen!

Hele X-Men- katalogen – kommer 1. august

I 1963 ble X-men født, delvis ved en tilfeldighet. På terrassen på Long Island skisset tegneserieskaper Stan Lee ut karakterer som kunne bli til nye tegneserier, og en av de første karakterene han risset ned på papiret forestilte en fyr som sendte ut stråler fra øynene. Deretter tegnet han en menneskelig is-maskin. Plutselig hadde han også skisset ut en jente som kunne flytte gjenstander med tankene og en mentor med telepatiske krefter i rullestol. Problemet var å få alle sammen inn i samme serie. Hvordan hadde de fått kreftene sine? «Jeg fant den enkleste løsningen i verden: De ble født sånn. De var mutanter!», har Lee fortalt i ettertid. Det ble begynnelsen på den legendariske tegneserien som etterhvert ble til en av de siste tiårenes største filmfranchiser. Nå har C-More samlet samtlige X-Men-filmer, så du kan kose deg med serien fra start til slutt i et realt mutantmaraton!

Mutant-fan? Her kan du lese mer om X-Men.

I tillegg har selvsagt C More en rekke andre filmpremierer i august:

Bad Moms – premiere 4. august
Bad Moms ble kalt ”damenes Hangover” da den slapp, uten at den står noe tilbake for ”Hangover”-serien overhodet. Mila Kunis spiller hovedrollen som den kronisk stressede Amy. Når det allerede skakkjørte ekteskapet ryker havner hun på fylla med to andre mødre. Derfra og ut eskalerer det hele til det hysterisk ugjenkjennelige.

Hell or High Water – premiere 5. august
Kritikerrost bankran-western med Chris Pine, Ben Foster og alltid like underholdende Jeff Bridges. De to brødrene Toby og Tanner Howard utfører en rekke bankran for å redde familiegården. Den aldrende politimannen Marcus blir satt på saken og det er klart for en katt-og-mus-lek mellom politi og røver.

The Intern – premiere 18. august
Legendariske Robert De Niro og Anne Hathaway spiller i denne komedien hvor en 70-årig pensjonert enkemann ønsker å bryte ut av det kjedelige, rutinelivet og ender opp som senior-lærling hos en moteside på internett.

Race (biografi om Jesse Owens) – premiere 9. august
Et idrettsdrama om Jesse Owens - en av friidrettens fremste stjerner gjennom tidene. Vi får følge den afroamerikanske atleten fra hans oppvekst i enkle kår til OL i Berlin i 1936, da Owen sjokkerte verden og feiret et fantastisk mesterskap foran Adolf Hitler og hans naziregime. Særlig verdt å merke seg Stephan Jones som gjør en strålende tolkning av Owens!

Bad Santa 2 – premiere 11. august
Billy Bob Thornton er endelig tilbake som Willie Soke - verdens verste julenisse. Han har ikke akkurat blitt mindre gretten med årene. Fylt med billig whisky, grådighet og hat bestemmer Willie seg for å rane en veldedighetsorganisasjon på selveste julaften. Men ting går selvsagt ikke som planlagt..

The Visit – premiere 22. august
Regissøren av "Den sjette sansen", M. Night Shyamalan, er tilbake i storform med en ny, mystisk thriller. Et søskenpar drar til en avsidesliggende gård i Pennsylvania, for å besøke besteforeldrene de aldri har møtt før. Underveis i oppholdet begynner barna å føle at alt ikke er som det skal være med det eldre paret. Er det bare fantasien deres som løper løpsk, eller skjuler besteforeldrene deres mørke hemmeligheter?

Ta vår Game of Thrones quiz og bli med i trekningen av Apple TV:

 

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.