Meny
  • Black Mass

Oversikt: Dette kommer på C More i september

En måned fylt med kritikerroste virkeligbaserte storfilmer!

Med C More i underholdningsportalen kan du se tusenvis av filmer og serier akkurat når det passer deg. Denne tjenesten er tilgjengelig for deg med abonnement på C More Film og Serier og TV 2 Sport Premium med C More Film og Serier

Nye filmer

Pan (premiere 1. september) er et storslagent familieeventyr med ny tolkning av J.M. Barries klassiske eventyr om Peter Pan. I London under andre verdenskrig møter vi barnehjemsgutten Peter, som blir kidnappet av sjørøvere med flygende skip og havner i det magiske landet Neverland. Peter må kjempe mot den onde sjørøveren Blackbeard (Hugh Jackman), men får hjelp av gruvearbeideren James Hook (Garrett Hedlund) og høvdingdatteren Tiger Lily (Rooney Mara).

Bilde: Lion

Lion (premiere 3. september) er den kritikerroste filmatiseringen av Saroo Brierleys selvbiografi som ble nominert til hele seks Oscars, blant annet for beste film. I 1986 sovnet fem år gamle Saroo i en togvogn på en stasjon i det sentrale India. Da han våknet, var toget i bevegelse og stoppet ikke før han var 150 mil hjemmefra. Saroo ble adoptert av et australsk par, men glemte aldri moren som han hadde forlatt. 

 Bilde: Florence Foster Jenkins

I Florence Foster Jenkins (premiere 9. september) ser vi Meryl Streep (The Devil Wears Prada, Mamma Mia) i tittelrollen som operasanger, mens britiske Hugh Grant (Notting Hill, Gutter er gutter) spiller ektemann og manager. Historien er basert på den sanne historien om en av verdenshistoriens mest udugelige sangere, og filmen fikk gode omtaler i norsk presse.

Bilde: Silence

Silence (premiere 10. september) er et hyllet historisk drama av mesterregissøren Martin Scorsese. En episk fortelling om to portugisiske jesuittprester som reiser til Japan på 1600-tallet for å prøve å finne mentoren sin som har forsvunnet der. I hovedrollene finner vi Liam Neeson (Schindlers liste, Star Wars) og Adam Driver (Girls, Star Wars).

Bilde: Steve Jobs

I den mye omtalte og kritikerroste filmen om Steve Jobs (premiere 16. september) portretteres Apples grunnlegger og visjonære leder. Jobs spilles av Michael Fassbender (Inglourious Basterds, X-Men), godt hjulpet av Kate Winslet (Titanic, Evig solskinn i et plettfritt sinn), Seth Rogen (Superbad, The Interview) og Jeff Daniels (Dum og dummere, The Newsroom).

Bilde: Den danske piken

Det blir mer virkeligbasert drama i Den danske piken (premiere 23. september), hvor Alicia Vikander (Ex Machina, Jason Bourne) ble belønnet med en Oscar for sin prestasjon som Gerda. København, 1926. Kunstnerparet Einar og Gerda Wegener er lykkelig gift, men Einar føler seg ikke hjemme i sin egen kropp. Grubleriene hans fører til at han snart kommer ut som transeperson og tar navnet Lili Elbe, til parets venner og bekjentes store sjokk.

Bilde: Black Mass

Black Mass (premiere 30. september) er også et basert på virkeligheten og forteller historien om den brutale gangsteren James ”Whitey” Bulger og hans kriminelle karriere, fra nasking til å være etterlyst av FBI. Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Edward Saksehånd) portretterer den beryktede gangsteren, og filmen ble hyllet av norske kritikere.

Batkid Begins (premiere 11. september) en varm dokumentar om Miles Scott, en femåring fra San Fransisco som behandles for leukemi. Hans store drøm er å få være Batkid, medhjelperen til superhelten Batman. Organisasjonen Make-a-Wish ønsker å hjelpe til og snart står hele byen sammen for å gjøre drømmen til virkelighet. 

Nye serier

Høsten er også høytid for seriepremierer, og denne måneden blir det premiere på to helt nye thrillere på C More.

Bilde: Riviera

Riviera er en thrillerserie om den amerikanske kunstkjenneren Georgina som lever et glamorøst jetsettliv på den franske rivieraen. Når ektemannen plutselig blir erklært død i forbindelse med en mystisk båteksplosjon starter en farlig jakt på sannheten. I rollene ses svenske Lena Olin (Welcome to Sweden, Alias), Julia Stiles (Jason Bourne, Dexter) og Iwan Rheon (Game of Thrones, Misfits). Premiere 6. september. 

Bilde: Tin Star

Tin Star er en thrillerserie om politimannen Jim som flytter inn i en idyllisk småby i Rocky Mountains i håp om et rolig liv. Avsløringer, sjokkerende tragedier og organisert fører til at hans mørke fortid blir avslørt. I hovedrollen ser vi norskættede Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels, Van Helsing). Premiere 12. september. 

4. september kommer fjerde sesong av kultserien Halt and Catch Fire, mens dramathrillerserien som stadig får nye fans, Gåsmamman, er tilbake 28. september. 

Med et C More-abonnement ser du alt av filmer og serier via Underholdningsportalen på SMART-boksen din. I tillegg kan du logge inn på cmore.no fra din mobil, nettbrett og PC/Mac. Les mer om abonnementene C More Film og Serier og TV 2 Sport Premium med C More Film og Serier.