Meny

Dette ser du på C-More i juli!

Her er noen serienyheter vi gleder oss til!

Juli er definitivt en av våre favorittmåneder, og vi setter særlig pris på litt ekstra sene kvelder hvor man kan lene seg bakover og koble av med en film eller TV-serie eller to med god samvittighet. Her er høydepunktene C-More har å by på i juli!

 Game of Thrones - Sesong 7

Her på kontoret klarer vi nesten ikke vente til 17. juli når verdens største TV-serie endelig er tilbake! Traileren ble sluppet for nesten tre måneder tilbake og siden den gang har vi sett de seks deilige sesongene og notert oss en hel del ting vi håper vi får svar på i den kommende sesongen. Hva skjer med drapslisten til Arya? Hvordan håndterer Jaime at Cersei overtar tronen? Hvor er Lyanna Mormont? Og hva skjer med John Snow og Daenerys? Maktkampen fortsetter, og Kristoffer Hivju er tilbake i det som forhåpentligvis blir den beste sesongen hittil! Herregud, vil gleder oss!

Game of Thrones har premiere (natt til) 17. juli. På C More-kanalene, SMART-boksen og i C More-appen.

Free State of Jones - premiere 1. juli

En ny Matthew McConaughey-film, sier du? Må umiddelbart sees! Det siste tiåret har McConaughey gått fra å spille forutsigbar fløtepus til å gi seg i kast med noen av de mest imponerende rolletolkningene vi har sett på skjermen. I blant annet Dallas Buyers Club og True Detective er godgutten gnistrende, og uten å røpe for mye er han er like sterk i Free State of Jones. Filmen er basert på den spennende, rørende og sanne historien om Newton Knight, en soldat under den amerikanske borgerkrigen som flykter fra slagmarken. På flukt samler han støtte fra andre desertører og slaver som har rømt og fører et opprør mot sine tidligere kamerater.

A Man from U.N.C.L.E - premiere 21. juli

Hva med en lett spionkomedie i sola? Guy Ritchie, mannen bak legendariske Lock Stock & Two Smoking Barrels og Snatch har regissert denne stilige actionkomedien lagt til et deilig 60-talls retro-univers. CIA-agenten Napoleon Solo (Henry Cavill) må motvillig samarbeide med KGB-agenten Illya Kuryakin (Armie Hammer) for å spore opp en vitenskapsmann kidnappet av et forbrytersyndikat. Dette blir starten på en underholdende og halsbrekkende reise gjennom luksuriøse europeiske storbyer. Se for øvrig opp for Alicia Vikander som virkelig gjør en god figur!

Girl Asleep - premiere 12. juli

Dette skeive, underlige prisbelønte dramet er kanskje ikke for alle, men du verden som det treffer hvis du er av typen som kan sette pris det litt merkelige! Debutfilmen til den australske regissøren Rosemary Myers er satt til 70-tallet og handler om den sjenerte 14 år gamle jenta Greta Driscoll som blir fraktet til et merkelig parallelt univers på 15-årsdagen sin. Det hele høres kanskje outrert ut, men er både underholdende, morsomt og rørende! Filmen har blitt nominert til, og vunnet en rekke priser. Ikke ufortjent, spør du oss!

I tillegg har selvsagt C-more en rekke andre, nye filmpremierer i juli på programmet: 

Equals - premiere 2. juli

Romantisk science fiction-drama hvor Kristen Stewart og Nicholas Hoult imponerer. I en fremtidsverden lever innbyggerne i en følelsesløs utopi, men når to personer etter en mystisk sykdom får følelsene tilbake, blir verden snudd på hodet.

The Clan - premiere 5. juli

Kritikerrost argentinsk dramathriller basert på virkelige hendelser. Puccio-familien er tilsynelatende respektable og vel ansett i nabolaget. Men under overflaten er familien langt fra like plettfri som den synes – noe de velstående personene de holder fanget hjemme kan skrive under på.

Filmer og serier på C More i august

Dagen i morgen - premire 6. juli

Fransk drama om lærerinnen Nathalie som blir tvunget til å finne seg selv når ektemannen forlater henne for en annen kvinne. Isabelle Huppert fikk en rekke priser for rollen som Nathalie, og regissør Mia Hansen-Løve vant en prestisjefylt sølvbjørn på filmfestivalen i Berlin.

Absolutely Fabulous The Movie - premiere 7. juli

De evigunge festløvene Edina og Patsy er tilbake i en filmversjon av TV-suksessen "Absolutt fabelaktig". På en fest dytter de ved et uhell supermodellen Kate Moss ut iThemsen, og må flykte til den franske rivieraen. Se opp for kjente gjesteroller og sprø påfunn!

Crimson Peak - premiere 16. juli

Stemningsfullt spøkelsesdrama regissert av Guillermo del Toro. Rikmannsdatteren Edith forelsker seg i den britiske adelsmannenThomas Sharpe, men når det nygifte paret ankommer godset hans, Allerdale Hall, oppdager hun at mye ikke er som hun har trodd..

Morgan - premiere 26. juli

Sci-fi-thriller av Luke Scott der vi møter bedriftsrådgiveren Lee som
etterforsker en mystisk ulykke ved en topphemmelig forskningsstasjon. Etterhvert innser hun at forskningsprosjektet går ut på å lage et kunstig menneske – en intelligent androide ved navn Morgan.

Krampus - premiere 27. juli

Uhyggelig amerikansk skrekkomedie. Unge Max er lei av familiens krangling i jula, og river til slutt i stykker ønskelisten han har skrevet til nissen. Lite aner han om at dette vil mane frem Krampus - en ondskapsfull demon.

We Are Your Friends - premiere 28. juli

Cole er en ung, lovende DJ. Problemene oppstår når James, en erfaren DJ, tar ham under sine vinger og Cole forelsker seg i James' kjæreste, Sophie. Cole må ta et vanskelig valg. Hva er viktigst for ham - karrieren, vennene eller kjærligheten?

Hacksaw Ridge - premiere 29. juli

Rørende krigsfilm regissert av Mel Gibson om pasifisten Desmond T. Doss som går gjennom hele 2. verdenskrig som lege ved fronten, uten å holde i et eneste våpen. Nominert til hele 6 Oscars, blant annet for beste film og beste regi.

Ta vår Game of Thrones quiz og bli med i trekningen av Apple TV:

 

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.