Meny

Dette er høstens godbiter

Høstsesongen er allerede godt i gang på TV3. Se hvilke nyheter du bør få med deg.

Aber Bergen sesong 2

Aber Bergen, TV3s store dramasatsning, har sesongpremiere i september

Den friske og frekke Erik Aber er en munnrapp strafferettsadvokat som holder til i Bergen. I sesong to av «Aber Bergen» møter vi en konkurstruet bedrift, som står overfor etiske og utradisjonelle problemstillinger for å overleve som advokatkontor.

Kommer bedriften til å overleve? 

Og hvordan vil det gå med forholdet mellom Erik Aber (Odd-Magnus Williamson) og Elea Bergen (Ellen Dorrit Petersen)?

Vi skal dypdykke ned i sinnet til den kontroversielle Erik Aber, og gjester som Hans Olav Brenner og Leo Ajkic vil dukke opp på skjermen. Få med deg høstens store dramaserie. Last ned RiksTV-appen og få tilgang til TV3

Svindeljegerne

Ny serie, Svindeljegerne på TV3


Identitetstyveri, kredittkortsvindel, datahacking og så videre. I 2017 er det mye du skal ta forholdsregler mot. Hvert år går tusenvis av nordmenn i fella til utspekulerte og grådige kjeltringer, som stadig utvikler nye metoder. «Svindeljegerne» går rett i strupen og jakter på gjerningspersonene. Klarer de å få fatt på byttet sitt – før en fremmed versjon av deg selv bestiller dyre ting i ditt navn, og løsepenger kreves for nakenbildene på mobiltelefonen din?Konkursfellen


Økonomene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen skal hjelpe småbedrifter i Konkursfellen på TV3

Stadig flere nordmenn setter gründerdrømmen til livs. Med økning i antall bedrifter, øker også antallet konkurser og tvangssalg. Hvert år går 4 000 bedrifter dunken. De aller fleste er småbedrifter.  

Heldigvis finnes det hjelp å få. Økonomene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen fra Luksusfellen kommer for å hjelpe småbedriftene med å unngå konkurs.Melk

Melk er en ny norsk dramakomedie som kommer på TV3 19. september.
Alle bilder TV3 / Rune Bendiksen

Utgangspunktet for den nye norske dramakomedien, er at barn snur livet ditt opp ned. Serien har fått terningskast 5 i VG, og lovordene er flere om den nyskapende serien. Hvordan går det når to vidt forskjellige personer forveksler sine nyfødte barn på fødestua?

«Melk» får barnefødsel og foreldrepermisjon til å bli noe morsomt, trist og klønete underholdende. Uten å bruke utslitte poeng, skriver VG. 

Andre spennende nyheter på TV3

• Veterinærene

• Hvem bor her?

• Vekterne

• Visning


Andre populære TV-serier

• Luksusfellen

• Boligjakten

• Eventyrlig oppussing


Nå har du endelig tilgang til TV3 med RiksTV-appen. Se høstens godbiter på nettbrett og mobil – akkurat hvor og når det passer deg. Slik laster du ned appen. Du kan også se RiksTV-appen med Apple-TV.