Meny
  • traitor-web

Dette ser du akkurat nå på C More!

Her er noen serienyheter vi gleder oss til!

Romantisk kostymedrama, en spionfilm av høy klasse og vår nye favorittserie. Her er godbitene C More har å by på akkurat nå!

Jovisst er det godt med sol, sommer, is og bading. Men la oss være ærlige - det blir både regnværsdager og sene kvelder nok til å ta for seg av alt C More har å by på. Heldigvis har de en rikholdig sommermeny å forsyne seg fra, og vi har trukket frem noen av høydepunktene!

The Magicians

En av våre nye favorittserier! I utgangspunktet blir serien sendt på amerikanske Syfy, hjemmet til fantastiske serier som Battlestar Galactica og Firefly. Som seg hør og bør er også The Magicians en serie i krysset mellom fantasy og science fiction, basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie ved samme navn. Serien følger Quentin Coldwater - en intelligent, men sky mann i tjueårene, som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn. Kan det være slik at det magiske landet han levde seg inn i som liten virkelig finnes? Vi ble så oppslukt av serien at vi så hele sesong på en liten helg, så her er det bare å glede seg til alle episodene blir tilgjengelige 20. juni!

Our Kind of Traitor

Klar for en klassisk thriller, basert på en bøkene til spionmesteren John le Carré?
I så fall anbefaler vi Our Kind of Traitor på det sterkeste!
Det britiske paret Gail (spilt av Naomi Harris) og Perry (Ewan McGregor) befinner seg på et marokkansk feriested når de ved en tilfeldighet blir kjent med en livsglad bankmann og familien hans. Det viser seg snart at bankmannen jobber for den russiske mafiaen, men vil hoppe av og trenger hjelp fra Gail og Perry med å komme seg til England. Deretter snører nettet seg gradvis sammen rundt dem alle. Perfekt når mørket faller på!

Love & Friendship

Foretrekker du Jane Austen foran John le Carré har C-More heldigvis noe for deg også! Love & Friendship er et klassisk kostymedrama fra 1790-tallets England. Den kritikerroste filmen med Kate Beckinsale og Chloë Sevigny I hovedrollene sentrerer rundt den unge engen Lady Susan som er på letting etter en ny, velstående ektemann til både seg selv og sin fåmælte datter Frederica, og er basert på Austens bok ”Lady Susan”. En romantisk juni-vinner!

I tillegg har selvsagt C-more en rekke nye filmer å by på:

The Architect

Amerikansk dramakomedie om ekteparet Colin og Drew, som fantaserer om å
bygge drømmehuset. De engasjerer en anerkjent arkitekt, men snart går det opp for dem
arkitekten har helt andre planer enn de hadde håpet på.

Robinson Crusoe

Den klassiske fortellingen om den skipbrudne Robinson Crusoe i helt ny, animert innpakning!

Genius

Virkelighetsbasert historisk drama med Colin Firth i hovedrollen som bokredaktøren Max Perkins - en legendarisk skikkelse innen amerikansk litteratur på første del av 1900-tallet.

Alt det vakre

Intenst og intimt norsk drama. Sarah og eksmannen David har vært
skilt i over ti år. Plutselig tar David kontakt og ber Sarah komme til sommerhuset hans for å gi tilbakemelding på et skuespill han jobber med. Først setter Sarah pris på gesten, men hun innser snart at skuespillet handler om samlivet deres. Men er stykket en hevn eller en forsoningsgest?

Vacation

Sprø oppfølger til "Hjelp, vi må på ferie"-filmene. Familiens sønn, Rusty Griswold,
vil styrke fellesskapet i familien ved å ta med kone og til fornøyelsesparken Walley World. Men alt går ikke etter planen...

Everest

Virkelighetsbasert og uhyggelig spennende drama om hendelsene i mai 1996, da flere
ekspedisjoner prøvde å bestige Mount Everest samtidig. På rollelista finner vi store navn som Emily Watson, Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin og Robin Wright.

Serienyhet i juni:

Wentworth (sesong 5)

I Wentworth-fengselet i Australia er samtlige av de innsatte kvinner. De lever under tøffe
forhold hvor bare det å klare seg gjennom frokosten kan være en utfordring. Dramaserie
som gir et innblikk i historiene til de innsatte, og også grunnen til at de havnet bak murene. Norgespremiere 5. juni, med en ny episode hver uke!

I juli kommer Game of Thrones til C More. Men allerede nå kan du friske opp minne og vinne Apple TV i RiksTVs store GoT-quiz!

 

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.