• c531c85f-2ca8-474b-878c-9f81010fa371_COVER_NO

Det er fredag 13.

– med skremmegaranti!

Nå er dagen her igjen, den omstridte fredag den 13. Dette er kvelden for å bite seg i neglene mens hjertet dunker av adrenalin og pupillene forstørrer seg. Se kveldens skrekkfilmer!

Fredag den 13., også kalt ulykkesdagen, har en lang og dyp historie. Mange mener tallet 13 betyr ondskap og overtro.

Og spøkefullt skremmer vi hverandre!

 Du er kanskje litt ekstra på vakt i dag? Ser deg for to ganger i stedet for bare én, dropper kaffen i frykt for å brenne deg eller lar bilen stå hjemme i fare for å bulke?Frykt ikke, det er bare overtro. Men disse filmene derimot, de bør du frykte! Ønsker du å leie en av kveldens skrekkfilmer? For deg med SMART-boks I og II, trykk på hus-knappen på fjernkontrollen og søk deg fram i Filmleie. Awakening the Zodiac (2017)


Med: Shane West, Leslie Bibb, Matt Craven og Stephen Mchattie

Awakening the Zodiac - skrekkfilm

Awakening the Zodiac følger et uheldig par som oppdager filmrullene til en seriemorder. De bestemmer seg for å ta loven i egne hender, og risikerer alt for muligheten til å innkassere den store belønningen.

Men det tar ikke lang tid før de befinner seg i morderens dødelige sikte.The book of Birdie (2017)


Med: Susan Crowley, Ilirida Memedovski, Kathryn Browning og Kitty Hall

Birdie er en annerledes tenåring. Hennes mørke og livlige fantasi holder på å bli hennes skjebne. Derfor blir hun plassert i et øde kloster i håp om at hun kommer på riktig kjør. Men hennes groteske besettelser øker stadig.


Killing Ground (2016)

Med: Harriet Dyer og Tiarnie Coupland

Killing Ground - skrekkfilm

Ian og Sam drar ut i den australske villmarken på telttur, for å få litt alenetid. De finner et avsides og vakkert sted ved en liten innsjø, som virker perfekt. Bortsett fra at noen andre har tenkt det samme, og allerede har satt opp teltet sitt.

Men både teltet og bilen på parkeringsplassen er tomme, og når ingen dukker opp blir Ian og Sam utilpass, og bestemmer seg morgenen etter for å dra hjem igjen. Da ser de plutselig et lite barn komme snublende mot dem mellom trærne ...

Dead awake (2016)


Med: Jocelin Donahue og Jesse BradfordEn sosialarbeider begynner å grave i overnaturlige fenomener når hun undersøker mystiske dødsfall hos flere personer som døde i søvne.

Når hun finner en kobling til søvnforstyrrelser blir hun med i en mystisk gruppe som kaller seg "Night Hag", som henvender seg til de som tror på denne koblingen.

Scream 4 (2011)

Med: Neve Campbell og Courtney Cox

Scream 4 - skrekkfilm

Husker du de legendariske skrekkfilmene i Scream-serien? 
Ti år har gått siden skrikene stilnet og morderen, som skjulte ansiktet sitt bak Scream-masken, forsvant.

Sidney Prescott har klart å vende tilbake til et relativt normalt liv, mye takket være skrivingen. Men nå er tiden inne, morderen har vendt tilbake og skrikene får en ny dimensjon.Fritt vilt (2006)


Med: Victoria Winge og Ingrid Bolsø Berdal

Fritt Vilt 1 - Norsk skrekkfilm

Se filmen på nytt dersom du har sett den. Denne nervepirrende norske skrekkfilmen begynner som en sosial fjelltur, og ender med en kamp for livet.

Fem ungdommer er på snowboardtur i Jotunheimen, og kommer over et høyfjellshotell, som tilsynelatende har vært tomt i en årrekke. Uhyggen inntreffer, og kappløpet med fienden begynner.The Shining (1980)


Med: Jack Nicholson, Scatman Crothers og Danny Lloyd

The shining, en klassisk skrekkfilm

Dette er en av de mest kjente og beste skrekkfilmer noensinne. The Shining er regissert av Stanley Kubrick, og bygger på en roman av skrekkmesteren Stephen King.

Jack Torrance tar med seg familien sin til det elegante, men avsidesliggende Overlook Hotel, for å arbeide som vaktmester i lavsesongen. Redselsfulle hendelser, galskap og mord preger hotellets fortid. Dette er noe familien snart kommer til å bli oppmerksomme på. Tør du å legge deg i natt?En serie uheldige hendelser (2004), 7 år


Med: Meryl Streep, Jim Carrey, Jude Law og Kara Hoffman

En serie uheldige hendelser

En koselig familiefilm, der dere blir dratt med på et spennende eventyr. Disse tre foreldreløse barna som kan være veldig oppfinnsomme. Du får også stifte bekjentskap med den ondskapsfulle Greve Olaf, som er ute etter barnas store formue.

En serie uheldige hendelser passer godt på en uheldig dag som fredag den 13.God fornøyelse!