Kommende premierer i 2018 fra HBO Nordic

Mest sette serier og filmer

Les hvilke serier som kommer, og hvilke serier og filmer som er mest sett.  

7. januar 2018 var det duket for Golden Globe Awards der Big Little Lies ledet an med 6 nominasjoner. Feud: Bette and Joan med 4 nominasjoner og The Handmaid´s Tale med 3 nominasjoner.

Foruten disse storseriene mottok også nyinnflyttede SMILF 2 nominasjoner, en for beste komiserie og en for beste kvinnelige hovedrolle.

Disse seriene kan du se med HBO Nordic

Strike Back (sesong 5)

Cinemax-serien Strike Back er tilbake med en ny sesong bestående av 10 episoder av action og spenning. Section 20 er mistrodd og fraktert etter hendelsene i forrige sesong, men har fått i oppdrag å spore opp en notorisk terrorist etter en brutal rømningsaksjon.

Ved hjelp av hemmelige etteretningsopplysninger og farlige militære operasjoner innleder Section 20 en livsfarlig menneskejakt og avdekker et stort nettverk av organisert kriminalitet.

Nå får du alle serier og filmer fra HBO Nordic i RiksPakken. Koble opp SMART-boksen din til internett og strøm så mye underholdning du bare vil. Slik kobler du opp

The chi 

Showtimes The Chi, av Lena Waithe (Masters of None), er klar for HBO Nordic-premiere i januar. På sørsiden av Chicago, i noen av USAs farligste nabolag, kan de mest simple avgjørelser ha livsfarlige konsekvenser.

The Chi er en storslått coming-of-age dramaserie om en sammensatt gruppe afro-amerikanere fra arbeiderklassen som minner oss på at man aldri må miste håpet på menneskets drivkraft.

The Magicians (sesong 3) 

The Magicians er en fantasi-serie fra kanalen Syfy basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie. Serien følger Quentin Coldwater, en veldig intelligent, men sky mann i tjueårene, som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn, om det magiske landet Fillory.

Quentin lever et kjedelig liv helt til han kommer inn på en hemmelig og eksklusiv magiskole i delstaten New York, der han får en grundig og omfattende utdannelse i moderne trolldom.

Divorce (sesong 2) 

Emmy- og Golden Globe-vinner Sarah Jessica Parker produserer og spiller hovedrollen som Frances i komiserien Divorce. I andre sesong må Frances og eksmannen Robert (Thomas Haden Church) forsøke å stable livet på beina igjen etter den eksplosive separasjonen i første sesong.

I andre roller i serien finner vi Molly Shannon (Enlightened), Talia Balsam (Mad Men), Tracy Letts (Homeland), Sterling Jerins (World War Z) og Charlie Kilgore (Moonrise Kingdom). Showrunner er Jenny Bicks.

Crashing (sesong 2) 

I andre sesong av komiserien fra og med komikeren Pete Holmes, har Pete en opplysende samtale med en ateist som fører han ut på en natt full av syndige forlystelser i New York.

Dette markerer starten på slutten for Petes personlige kristne tro og veien mot å finne sin egen stemme. Serien er basert på Pete Holmes egne opplevelser som stand up-komiker i New York, og er produsert av Holmes og Judd Apatow (Girls).

Med RiksTV-appen får du tilgang til alle serier og filmer fra HBO Nordic. Også på Apple TV. Vi har en egen kategori med underholdning for barn. Last ned appen i dag

The path (sesong 3) 

The Path er en dramaserie fra Hulu om en familie som tilhører en kontroversiell kultbevegelse i USA. Aaron Paul, Michelle Monaghan og Hugh Dancy spiller hovedrollene som sliter med å forholde seg til sin tro, personlige forhold og intern maktkamp.

I tredje sesong dukker Freida Pinto (Slumdog Millionaire, Guerrilla) opp i en ny rolle. Serien er skapt av Jessica Goldberg, som også er produsent av serien i samarbeid med Katimsand Michelle Lee fra True Jack Productions.

Britannia – premiere 19. januar 

Denne nye og storslåtte historiske serien i ni deler er SKY’s mest ambisiøse dramaproduksjon noensinne. Britannia, produsert av Vertigo Films og Neal Street Productions, utspiller seg når romerne invaderer de britiske øyer i år 43 (etter vår tidsregning), noe som tvinger Kerra (Kelly Reilly), datteren til kongen av Cantii, til å samarbeide med sin erkefiende dronning Antedia (Zoe Wanamaker) for å møte sin nye fiende.

High Maintenance (sesong 2) 

HBOs High Maintenance, skrevet og regissert av Katja Blichfeld og Ben Sinclair, følger en marijuana-dealer i New York som leverer varer til kunder så mangfoldige og varierte som byen selv.

Ben Sinclair spiller “The Guy”, en likandes pot dealer som har en gjesterolle i livene til ulike innbyggere i New York når han stikker innom og får et innblikk i hverdagen til sine kunder.

Real Time with Bill Maher (sesong 16)

Bill Maher, den mest hensynsløse talk show-verten i USA, er tilbake med sitt prisvinnende ukentlige program med fokus på politikk og aktuelle nyheter.

Komikeren og satirikeren inviterer skuespillere, politikere, musikere, komikere og flere til paneldebatt i sitt timeslange program, nå inne i sin 16. sesong på HBO Nordic.

Mosaic – premiere 23. januar 

Mosaic er en ny thrillerserie i seks deler fra Steven Soderbergh, om en kjent barnebokforfatter og illustratør (Sharon Stone). Hun får sin småbyidyll knust i en kaotisk miks av svik, løgner, korrupsjon og mord.

Sesong 2 av The Handmaid´s Tale og Westworld kommer i løpet av 2018. 

Mest sette serier fra HBO Nordic med RiksTV i 2018

1. Game of Thrones
2. Vikings
3. Knightfall
4. Girls
5. Westworld
6. Gunpowder
7. Big Little Lies
8. Twin Peaks: The Return
9. The Newsroom
10. The Handmaid´s Tale

Mest sette filmer fra HBO Nordic med RiksTV i 2018

1. Star Wars-filmene
2. Bad Teacher
3. Pilot
4. Tokyo Project
5. Winter is coming
6. Rango
7. Robin Hood
8. Meth Storm
9. This is 40
10. Fins Us The Grail