Meny
  • rush-hour-web

Broadchurch og helt ny Rush Hour-serie

Her er noen serienyheter vi gleder oss til!

Påsken er over og serienyhetene står i kø! De neste ukene frister både krim av klasse, høyspent sci-fi og en hardtslående 90-tallsklassiker.

La oss starte med den kanskje gledeligste nyheten på seriefronten – Broadchurch er i gang igjen på NRK! Første episode av sesong 3 ble sendt 2.påskedag, og hvis du ikke har fått med deg de to første sesongene av det knallsterke krimdramaet er det bare å sette i gang binginga med en gang! Alt sentrerer rundt den lille kystbyen Broadchurch og den slitne etterforskeren Alec, som David Tennant gir liv på ypperlig vis. I løpet av sesong to ble dessuten Ellie Miller, spilt av Olivia Colman, viktigere og viktigere og gjensynet med dem begge var rett og slett storveis! Hvis serieskaperne klarer å samle trådene like elegant og overbevisende som de forrige sesongene står vi rett og slett overfor en aldri så liten godbit. Redaksjonen kommer til å sitte limt til sofaen hver mandag fremover med NRK1 klart til dyst. Hvis du er av den hypermoderne typen er selvsagt NRK sin nett-TV-player et vel så godt alternativ. 

I forhold til Broadchurch har kanskje The 100 gått litt under raderen her hjemme. En klassisk grower av en serie, som har vokst seg stadig bedre etter en litt haltende start, og som nå endelig er klar med sesong 4. Sånn kjapt oppsummert handler det om en gruppe ungdommer som blir sendt fra en romstasjon ned til et post-apokalyptisk jorda for å finne ut om den er beboelig. Holder man ut første sesong beveger serien seg fra ganske teit ungdomsdrama til virkelig bra skrevet, interessant og severdig sci-fi. Battlestar Galactica-aktig, underholdende og med karakterer man virkelig heier på. Kanskje er The 100 en elsk-eller-hat-serie. Kanskje vil aldri de som ikke forstår det, skjønne hvorfor det er verdt å bruke en haug med timer på det. Men vi andre.. vi gleder oss voldsomt til onsdag 26. april når sesong fire endelig er i gang på FEM. 

 

Du husker Rush Hour, ikke sant? 90-tallsklassikeren hvor Jackie Chan blir sendt fra Hong Kong for å redde den kinesiske konsulens kidnappede datter i USA med rappkjefta Chris Tucker på laget? Nå skal ikke vi påstå at vi snakker om en Oscar-verdig cinematisk opplevelse her,  men underholdende? Så absolutt. Nostalgisk? Uten tvil. Derfor har vi også visse forventninger til nyinnspillingen av Rush Hour, nå som serie. Denne gang er det Justin Hires og Jon Foo i hovedrollene, og hvis de klarer å gjenskape noen av de magiske øyeblikkene fra den originale Rush Hour er det bare å finne frem popcornet. Det er jo lov å håpe denne treffer, i det minste? Serien går 22:00 på MAX hver mandag fra og med denne uka. 

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.