• King Arthur

Tips til høstferien – dette er filmene du må se!

Nå er tiden her for å sette seg godt til rette i sofaen og nyte gode filmer. Høstferien er i gang!

Har du koblet opp SMART-boksen din til trådløst nettverk har du tilgang til Filmleie – og kan velge mellom tusenvis av gode leiefilmer. Tips til filmer på Filmleie akkurat nå

King Arthur: Legend of the Sword – eventyr


Når kongen blir myrdet tar hans bror Vortigern over tronen. Kongesønnen Arthur holdes gjemt og lever et hardt liv i byens smug, uvitende om hans kongelige herkomst. Men når han trekker kongesverdet fra steinen endres både hans egen skjebne og hele kongerikets fremtid.Amnesia – thriller – norsk film


Forfatterparet Thomas og Kathrine, som spilles av Christian Rubeck og Pia Tjelta, er på helgetur på en øde øy når den maktsyke Thomas slår hodet og mister hukommelsen. Kathrine prøver å skjule alle spor om hvem han er og hvem de er for hverandre. Samtidig oppdager Thomas gradvis sporene som fører han tilbake til sitt psykotiske, gamle jeg.

I den klaustrofobiske stillheten som følger bekreftes Kathrines frykt om at ondskapen ikke ligger i minnene eller i omverden. Den finnes her inne, mellom oss.

Come and find me – thriller


David og Claires idylliske forhold får en brå slutt når Claire forsvinner sporløst. Knust, men uten at han klarer å slippe tak, følger David sporene hennes langs en farligere og farligere vei.

Når han oppdager at Claire har levd et dobbeltliv, må David risikere alt hvis han noen gang skal få se henne igjen.Shepherds and Butchers – drama


Advokaten John Weber har lite å gjøre, og sier ja til en tilsynelatende håpløs sak. En tidligere fengselsbetjent har drept flere menn med kaldt blod, men han kan ikke forklare hvorfor han gjorde det eller hva som motiverte ham. Weber graver dypere, og avdekker skandaløse brister i straffesystemet mens han bygger opp sin klients forsvar. En sann historie om rettssaken som inspirerte til avskaffelse av dødsstraff i Sør-Afrika, og som vekket harme over hele verden.3 gode barnefilmer Brannmann Sam – Besøk fra verdensrommet

Brannmann Sam er en altmuligmann, brannmann Sam du kan stole på ham! Dette er en velkjent strofe fra TV-serien om Brannmann Sam. Denne gangen får den populære brannmannen besøk fra verdensrommet. Roen i Pontypandy blir forstyrret når Herman mener at han ser en UFO.

Snart blir det et romvesenhysteri, og Buck Douglas kommer på besøk med TV-programmet "Romvesenjakten", og det virker som det er noe muffens på gang.

The Boss Baby 


The Baby Boss i filmleie

Det er ingen sjef som er mer krevende enn en baby, og The Boss Baby er ingen unntak. Denne kritikerroste filmen har fått 5 i terningkast, og byr på humor fra start til slutt. The Boss Baby er historien om hvordan nykomlingen i familien kan snu opp-ned på hele tilværelsen din. Men det er også en hjertevarmende historie om betydningen av familien din, fortalt fra ståstedet til den fantasifulle 7-åringen som heter Tim. Smurfene – Den hemmelige landsbyen

Smurfene i filmleie

Smurfeline føler seg alene fordi hun er den eneste smurfen i landsbyen som ikke har en klart definert oppgave i livet – utover å være en jentesmurf.

En dag mens hun og de tre vennene, Klønesmurf, Heftigsmurf og Brillesmurf, er på oppdagelsesferd ute i skogen, gjør Smurfeline et mystisk funn som tyder på at det finnes flere smurfer der ute.

Sporet leder inn i den Forbudte skogen, som ingen smurf får lov til å besøke.

Ønsker du å se disse filmene må du koble SMART-boksen din til trådløst nettverk, for å få tilgang til Underholdningsportalen og Filmleie. Slik kobler du opp TV-boksen din.