Meny

TV-høydepunkter i mars

Du kan glede deg til mange premierer i mars.

Lurer du på hvilke programmer som kommer på TV de kommende ukene? Vi har oversikten!

Huskestue – ny sesong! 

Huskestue

Det blir spørsmål fra norsk politikk og moderne teknologi i premieren av Huskestue.

Dag Otto Lauritzen har med seg Marion Ravn på sitt lag, og de skal kjempe mot det andre laget som består av Vegard Ylvisåker og Silya Nymoen. I kjent stil vanker det straffemetoder om man svarer feil, til både latter og smerte for deltagerne.

Se første episode søndag 12. mars kl. 20.00 på TV 2 – eller når du vil inntil en uke etter sending i ukesarkivet hvis du har et abonnement på RiksPakken, og en SMART-boks koblet til internett. 

Skårungen – ny realityserie!

Skårungen

Vi blir med med til verdens vakreste natur under det store lofotfisket i Svolvær. Her er seks kvinner og seks menn i alderen 20 til 48 år ute på fiske for første gang. De kjemper mot sjøsyke, kulde, uvær og sine egne grenser.

I løpet av ti episoder konkurrerer deltakerne både sammen og mot hverandre i kampen om å bli den beste fiskeren.

Se første episode mandag 13. mars kl. 19.45 – eller når du vil med NRK TV i Underholdningsportalen hvis du har en SMART-boks koblet til internett. 

Klovn til kaffen – ny sesong

Klovn til kaffen

I Klovn til kaffen samles de seks komikerne Bård Tufte Johansen, Calle Hellevang-Larsen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess, Trond Fausa Aurvåg, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer.

Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt.

Se første episode mandag 13. mars kl. 20.30 på TVNorge – eller når du vil inntil en uke etter sending i ukesarkivet hvis du har et abonnement på RiksPakken, og en SMART-boks koblet til internett. 

Mandagsklubben – premiere

En av TVNorges mest banebrytende humorsuksesser er tilbake!

Mandagsklubben

Når 2017-utgaven av Mandagsklubben går på lufta, er det med et elitelag av TVNorge-profiler i hovedrollene. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås.

Se første episode mandag 13. mars kl. 21.30 på TVNorge – eller når du vil inntil en uke etter sending i ukesarkivet hvis du har et abonnement på RiksPakken, og en SMART-boks koblet til internett. 

Håndball: Norge - Russland

Håndballjentene møter det russiske landslaget for 88. gang gjennom historien til turneringens første kamp. Kan Thorir Hergeirssons lag få det beste utgangspunktet? 

Se den spennende kampen torsdag 16. mars kl. 17.55 på TVNorge. 

Håndball: Frankrike - Norge

Håndballjentene venter tøff motstand når de skal ut mot Frankrike på fransk grunn. Gjentar de bedriften fra EM i desember? 

Se den spennende kampen lørdag 18. mars kl. 19.25 på TVNorge. 

Mesternes Mester – finale!

Mesternes mester

Etter 27 knalltøffe øvelser er det kun tre utøvere igjen. De er alle like slitne – både fysisk og psykisk. Men det er fortsatt tre øvelser som gjenstår.

Etter de to første øvelsene må en deltager gi slipp på drømmen om å løfte seierspokalen i været. For de to andre lever drømmen i beste velgående, inn i den tredje og avgjørende konkurransen. Nå skal alt avgjøres. Hvem blir Mesternes Mester 2017? 

Se finalen lørdag 18. mars kl. 19.55 på NRK1 – eller når du vil med NRK TV i Underholdningsportalen hvis du har en SMART-boks koblet til internett.