Meny

Sesongpremiere: 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Neste sommer og Helt perfekt.

Søndagene har aldri vært bedre!

Hvordan klarer egentlig «Charter-Svein», «Sofa-Adam» og Henrik Thodesen seg på tur, hvilke kleine situasjoner klarer Thomas Giertsen å rote seg opp i, og hvor klønete kan egentlig Per Ivar bli?

Svarene får du snart  for nå er endelig sesongpremierene på 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Neste sommer og Helt perfekt rett rundt hjørnet! Se hva du har i vente.

71° nord – Norges tøffeste kjendis

Sesongpremiere, 71° nord – Norges tøffeste kjendis sesong 8. 
I årets utgave av 71° nord – Norges tøffeste kjendis får vi se «Charter-Svein», Sandra Lyng Haugen, Samantha Skogrand, Henrik Thodesen, Thea Næss, Aleksander Hetland, Grace Bullen, Adam Schjølberg, Alexandra Joner og Ole Martin Årst. 

Deltakerne blir sendt både opp på fjell og inn i fjell. Når deltagerne klatrer i Sunnmørsalpene får de kjenne på skikkelig høydeskrekk, og klaustrofobien blir for alvor satt på prøve når de må åle seg gjennom trange grottepassasjer i Kristihola i Fauske. I den første epiosde skal en flere hundre meter høy loddrett fjellvegg i Setesdal forseres  en opplevelse deltagerne sent vil glemme. 

Smakebit på årets 71° nord – Norges tøffeste kjendis:


Se 71° nord  Norges tøffeste kjendis søndag 5. mars kl. 20.00 på TVNorge – eller når du vil inntil en uke etter sending i ukesarkivet

Neste sommer 

Sesongpremiere, Neste sommer sesong 4.
Ferien har endelig begynt for Per Ivar og Eva, men utfordringene lar ikke vente på seg. Eva og pappa Oddvar tømmer utedassen på feil sted og må skjule sine spor. Per Ivar havner i dialekt-trøbbel og må late som han er fra Sørlandet, og på h
ytta til Terje og Anki er det tid for rydding. Da noen bruker containeren til Terje uten lov går han til innkjøp av et viltkamera for å avsløre synderen.

Smakebit på Neste sommer:

 

Se Neste sommer søndag 5. mars kl. 21.30 på TVNorge – eller når du vil inntil en uke etter sending i ukesarkivet

Helt perfekt

Sesongpremiere, Helt perfekt sesong 6
Thomas og Ine blir invitert i konfirmasjonsfest på Oslos østkant. Thomas er fadder for konfirmanten Martin, som han ikke har sett han siden dåpen. Til Thomas´ store ergrelse dukker Tommy Steine opp. Han er også guttens fadder og det oppstår en kamp mellom Thomas og Tommy om å fremstå som den beste fadderen.

Helt perfekt

Se Helt perfekt søndag 5. mars kl. 22.00 på TVNorge – eller når du vil inntil en uke etter sending i ukesarkivet

71° nord – Norges tøffeste kjendis, Neste sommer og Helt perfekt har sesongpremiere på TVNorge søndag 5. mars, henholdsvis kl. 20.00, 21.30 og 22.00.