Meny

Dette blir de olympiske leker på TV

TVNorge og Eurosport blir kanalene for vinterlekene

Med en gulljakt i Sør-Korea fører det til store tidsforskjeller. De fleste av øvelsene vil gå i arbeidstiden. 

9. februar 2018 braker det løs med vinterlekene. Denne gangen er det PyeongChang i Sør-Korea som er vertskap. Tidsforskjellen fører til at de fleste øvelsene går om morgenen og på formiddagen – altså i arbeidstiden.

– Det at øvelsene går på disse tidspunktene tror vi ikke blir et problem. De olympiske leker i 2018 blir det vi kaller «digital primetime». Det vil si at vi tror at nordmenn vil strømme øvelser som aldri før, forteller senior kommunikasjonsrådgiver i Discovery, Lars Hojem Kvam.

Med RiksPakken kan du se OL overalt på både TV, mobil, nettbrett og Apple TV. 

Få med deg skiskytterstafetten med kollegene dine!

– Vi er vant med å se OL i arbeidstiden. I år blir det OL-fest på arbeidsplassen, tror Kvam.

– I tillegg er flere av de mest spennende øvelsene – både innen langrenn, skiskyting, hopp og alpint - lagt til helgedager under OL. Da er nordmenn vant til å se vinteridrett fra morgenen av.

Klikk her for å se hele programmet  - alle øvelser dag for dag.

Slik blir OL-studioet 2018

Fra klokken 00.00 - 16.00 er det livesendinger studioet i PyeongChang, som vil ledes av Carsten Skjelbreid og Anne Sturød. Alle bilder og video er fra Discovery/TVNorge. 

Dette kan du se hjemme

Fra klokken 16.00 - 20.00 er det høydepunkter fra OL-studioet i Oslo med Pål Gordon Nilsen og Susanne Furøy Wergeland i spissen.

Fra klokken 20.00 - 21.30 blir det OL-kveld med Anne Rimmen og Jon Almaas. Med OL-kveld får du underholdningsdosen din med flere av TVNorges humorister.

Vinterlekene på TVNorge

134 eksperter reiser til vinter-OL 2018 fra Discovery

I 2018 er det Discovery som har rettighetene til de olympiske leker, og vil vise øvelser døgnet rundt på TVNorge og Eurosport-kanalene.

– TVNorge tar sporten på alvor, og lover bred tyngde i alle sportslige grener. Vi sender 134 medarbeidere ned til PyeongChang, for å formidle alle øyeblikk på best mulig vis, både på lineær TV og på digitale plattformer.

– I tillegg har vi en unik fordel i TVNorges store stall av underholdningsartister, som vises frem underveis – først og fremst i forbindelse med kveldsshowet, forteller Kvam.

Fra klokken 20.00 - 21.30 blir det OL-kveld med Anne Rimmen og Jon Almaas

Fra klokken 20.00 - 21.30 hver kveld blir det OL-kveld med Anne Rimmen og Jon Almaas.

Noen av grenene vil sendes på Eurosport 1 og Eurosport Norge, men de største øvelsene vil vises direkte på TVNorge.

Få med deg alle øvelsene på TVNorge og Eurosport med RiksTV. Med RiksPakken får du tilgang til alle kanalene. For deg med Favoritter kan du enkelt endre kanalvalg til TVNorge på «Min side».