Meny
  • Eliteserien

På lørdag smeller det på Ullevål!

Det deilige med Eliteserien I fotball er at de byr på noen skikkelige lokaloppgjør man virkelig kan føle på kroppen. Til helga er det endelig klart for et av de heteste og mest tradisjonsrike norske derbyene – Vålerenga mot Lillestrøm. Som om oppgjøret ikke var prestisjetungt nok fra før av er det i tillegg bare ett poeng som skiller lagene før lørdagens oppgjør!

Kanarigul selvtillit

Lillestrøm kommer inn i hatoppgjøret med selvtillit etter en rekke med gode kamper, og har ikke tapt siden bortekampen mot Sarpsborg i midten av mai. Etter å ha tatt ett hederlig poeng mot Rosenborg har de gulkledde slått både Stabæk og Tromsø, med en tidvis brennhet Erling Knudtzon på topp. Forrige runde klarte de også å hente hjem tre nye poeng etter en maktdemonstrasjon på overtid til Kanari-fansens store glede.

Dette er sportssommeren på TV!

Kongeblått potensiale

For Vålerenga har sesongen gått litt i rykk og napp, og gode kamper har blitt avløst av heller svake forestillinger. Hverken Ghyas Zahid, Bård Finne eller Moa har kommet ordentlig i gang, selv om førsteomgangen mot Tromsø viste litt av potensialet som ligger i Deilas mannskap. Uavgjortkampen mot Strømsgodset gjør at Enga har ett poeng ned til rivalene, og de kommer til å kjempe med nebb og klør for å øke den luka til fire før neste runde er ferdigspilt.

Intense følelser

”Tramp, tramp, tramp på en fugl” kommer garantert til å runge utover Ullevål når lagene løper ut på matta og Kanari-fansen kommer garantert til å svare med en gammel tante oppe på Lillestrøm som hater Enga dypt og inderlig. Stort sett er disse kampene preget av intense følelser på tribunene, og vi krysser fingrene for at engasjementet smitter over på spillerne. Sett av lørdagskvelden til sugende taklinger, knallharde dueller og hat-sanger – du blir neppe skuffet!

Vålerenga – Lillestrøm ser du på Eurosport Norge lørdag 24. juni klokken 18.00.

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.