Meny

Full fyr fra første runde

Følelsene blomstrer allerede i første Premier League-runde når den tidligere United-spissen Chicharito vender tilbake til Old Trafford. Denne gang i West Ham-drakt.

Nedtellingen er ferdig – endelig er Premier League i gang! De neste ni månedene blir det storoppgjør og scoringer, høydramatiske situasjoner og skandaler, sekspoengskamper og skademareritt for alle pengene! En liga tettere, jevnere og med enda flere profiler enn i fjor, hvor enda mer står på spill...Kan fotball egentlig bli bedre?

Chicharito vender tilbake

Første serierunde er alltid spesiell. Hvor står lagene etter transfersommeren? Hvem kommer best i gang? Hvordan ser de nyopprykkede lagene ut? I den første Premier League-helga har vi allerede sett oss ut søndagens match mellom Manchester United og West Ham som et potensielt høydepunkt. Den tidligere United-helten Javier Hernández, bedre kjent som ”Chicharito”, vender nemlig tilbake til Old Trafford, men denne gang er spissen iført West Ham-drakt. Hernández scoret i sin tid 59 mål for de røde djevlene, og etter et par strålende sesonger i tysk fotball ble meksikaneren hentet til London for å skyte West Ham nærmere topplagene. Kan den notoriske målscoreren senke sin tidligere arbeidsgiver allerede i første runde?

Underholdning fra start

På den andre banehalvdelen står et United-lag desperate etter å forbedre fjorårets skuffende sjetteplass. Med Romelu Lukaku som erstatter for Zlatan på topp, og de nye signeringene Matic og Lindelöf sentralt, ser United sterkere ut på papiret enn de gjorde på samme tid i fjor. Samtidig er Mourinho avhengig av å få i gang fjorårets storkjøp Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan for ikke å hektes av allerede i begynnelsen. United har ikke råd til enda et år utenfor topp fire og kommer sannsynligvis til å gå ut i hundre foran et sultent hjemmepublikum. Her blir det garantert underholdning fra start!

Moro hele helga

Husk at runden starter allerede fredag kveld klokken 20:45 når Arsenal tar i mot Leicester til 2017/2018-sesongens aller første kamp. Vi kommer til å følge Arsenals nye spisskjøp Alexandre Lacazette med argusøyne!

Lørdag gjør vi klar til en ny strålende fotballdag når Liverpool starter sesongen mot Watford klokken 13.30, før regjerende seriemester Chelsea møter Burnley klokken 16.00. Søndag møtes Spurs og Newcastle før Chicharito får muligheten til å senke gamleklubben klokken 17.00.

Hvem topper tabellen etter første serierunde? Allerede fra første runde blir det full fyr i verdens beste liga, direktesendt på TV2 Sport Premium.

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.