Meny

Hopplandslaget MAXern med ny TV-serie

– Håper folk synes vi er ålreite typer!

Torsdag 14. desember kl. 20.30 vises den første episoden av «Hopplandslaget» på MAX. I seks uker fremover får du følge våre fremste hoppere, i situasjoner du aldri før har sett. 

Rubicon, som er produsent av serien, har fulgt det norske hopplandslaget døgnet rundt. Det har gitt mange artige og mindre artige sekvenser. Nå skal alt vises på TV, noe hopperne selv gruegleder seg til.

– Det har vært veldig spesielt å ha med seg et kamera på tur. I starten var det veldig uvant, men etter hvert glemte vi at det var der, sier Andreas Stjernen.

Sammen med Kenneth Gangnes, Daniel-André Tande, Anders Fannemel, Robert Johansson, Halvor Egner Granerud, Johann André Forfang, Tom Hilde og Joakim Aune, er han sentral i serien. Kamerateamet fra Rubicon fulgte gjengen under fjorårets sesong.

Alexander Stöckl, markedssjef Bjørn Einar Romøren og sportssjef Clas Brede Bråthen får du også se på MAX hver torsdag kl. 20.30.

Med RiksPakken kan du se MAX på både TV, mobil, nettbrett og Apple TV.
Last ned RiksTV-appen i dag!

Emosjonell Tande

Hopplandslaget i ny TV-serie på kanalen MAX

Da Rubicon begynte å filme var Daniel-André Tande gjennom en emosjonell berg og dalbane. 

– Det kommer nok et par emosjonelle øyeblikk der, men det går nok fint, håper Daniel-André Tande.

– Du får se hvor sur jeg blir når jeg ikke får til det jeg vil. Jeg stikker til skogs i stedet for å slå et hull i veggen. Jeg har lært av Bjørn-Einar Romøren at det ikke er så lurt, flirer den fargerike landslagshopperen, og henviser til den gang markedssjef Romøren knakk fingeren etter at han som aktiv hopper ikke presterte som han ønsket.

I serien får du også se Romøren bli tatt i promillekontroll, samt reaksjonene til landslagstrener Alexander Stöckl når hele tre norske hoppere blir disket fordi de brukte ulovlige hoppdresser.

Premiere på MAX - hopplandslaget

Tør ikke å se

- Jeg vet ikke om jeg tør å se dette en gang, sier Anders Fannemel.

- Man er jo alltid spent på hvordan dette blir vinklet. Vi vet jo hvordan det vanligvis er, men det er alltid mulig å klippe til ting, så jeg er usikker, ler han.

Hva frykter du mest?

– Jeg frykter bildene fra Planica, men vet ikke hvor mye de har tatt med. Jeg var glad for å være ferdig med en lang sesong, og feiret det, rett og slett. Så får vi se hva de har valgt å ta med. Jeg tror de har fokusert mest på det sportslige. Har hørt at de har masse kule «bak scenen»-bilder fra Vikersund – da Robert tok verdensrekord. Jeg tror det kan bli utrolig kult å se de følelsene han viser der!

Både Mjøndalens A-lag i fotball, kvinnelandslaget på ski og Vålerengas «Iskrigere» har tidligere latt kameraene surre og gå, og blottlagt seg på TV.

Byr på slanke kropper

Men forskjellen fra «Iskrigerne» til «Hopplandslaget» er store, i hvert fall om vi skal tro Asker-gutten Halvor Granerud:

– Vi er nok litt mindre nakne enn «Iskrigerne». Vi har ikke dusj i de mobile bodene vi skifter i rundt om i verden, men det blir hud! Vi kler av oss mye vi også, så vi har noe å lokke med, fleiper han. 

– Hvis du vil se slanke kropper må du skru på oss. Hvis du vil se mer muskler og fullstendig nakenhet, da ser du på «Iskrigerne», humrer han avslutningsvis. 

Serien sendes på MAX seks torsdager på rad fra 14. desember kl. 20.30, med opphold 28. desember. RiksTV er sponsorer av hopplandslaget.