Meny
...

Premier League runde 13 - disse kampene får du se

Denne helgen er det Liverpool – Chelsea som er storkampen, men alle topplagene må vinne, hvis de skal holde følge med Manchester City.  Se hvilke kamper som går i helgen. 

Fra denne helgen til nyttårsrunden vil vi vise totalt 46 direktesendte kamper på TV 2 Sport Premium. Dette med toppoppgjør som:

  • Liverpool – Chelsea
  • Arsenal – Manchester United
  • Liverpool – Everton
  • Manchester United – Manchester City
  • Manchester City – Tottenham
  • Everton – Chelsea
  • Arsenal – Liverpool
  • Everton – Manchester United
  • Arsenal – Chelsea

Denne rundens kamper:

LØRDAG

Manchester United – Brighton - TV 2 Sport Premium kl. 16.00
Velkommen tilbake Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic! De to superstjernene var tilbake på banen i forrige runde. Nå får vi en ny mulighet til å nyte de igjen. Brighton har vært i fin form og har ikke tapt på fem kamper, men skulle de få med seg noe fra Old Trafford ville det være sensasjonelt.

Tottenham – WBA - TV 2 Sport Premium 2 kl. 18.15
Spurs fikk deng av lokalrivalen Arsenal forrige helg og her må de løfte seg. Stjernespillere som Kane, Alli og Eriksen var kun en skygge av seg selv mot The Gunners, og uten de skaper Tottenham pent lite fremover. West Brom sparket denne uken Tony Pulis som trener, kanskje kan det sammen med opplevelsen av å spille på Wembley gi The Baggies et løft. Spurs er likevel en stor favoritt mot et lag som ikke har vunnet siden runde 2.

Newcastle – Watford - TV 2 Sport Premium 3 kl. 18.15
Newcastle fikk mye skryt og det vel fortjent, men nå har det stoppet opp for The Magpies, som står med tre strake tap. Watford har vært en hyggelig overraskelse denne sesongen, og de snudde en liten down-periode da de vant forrige helg. Se opp for stjerneskuddet Richarlison, som står med 5 mål og 2 assist så langt.

Crystal Palace – Stoke - TV 2 Sport Premium 2 kl. 20.00
Premier Leagues akterlanterne Palace har sett litt bedre ut etter at Roy Hodgson har tatt over, men de sliter fortsatt med å vinne kamper. Her har de en gylden mulighet til å plukke tre poeng – for Stoke sliter på bortebane. The Potters har kun vunnet en på reise denne sesongen.

Swansea – Bournemouth - TV 2 Sport Premium 3 kl. 20.05
Swansea er kanskje ligaens dårligste lag for øyeblikket. Paul Clement har havnet under et stort press for de har tapt fire kamper på rappen. Bournemouth har løftet seg vekk fra bunnstriden med to strake seirer, og 4-0 over Huddersfield forrige helg var virkelig imponerende.

Liverpool – Chelsea - TV 2 Sport Premium kl. 18.30
Rundens storkamp spilles på Anfield. Hjemmelaget var fantastisk mot de andre topplagene forrige sesong, men nå har det lugget litt mer. Salah er en av Premier Leagues største formspillere, og han vil garantert skape mye trøbbel for Chelsea hvor egypteren aldri fikk det helt til. Chelsea  viser mestertakter om dagen. Storspill fra blant annet Hazard, Morata og Fabregas har løftet de til 3.plass på tabellen.

SØNDAG


Southampton – Everton - TV 2 Sport Premium kl. 14.30
The Saints sliter voldsomt foran mål, ingen scorer færre enn de denne sesongen. Forrige helg ble det et nytt målløst tap, og den trenden må de snu. Gjestene Everton vil gå forbi Southampton med seier her, og det har vært litt bedring å spore hos The Toffees som ikke har tapt på to kamper.

Burnley – Arsenal - TV 2 Sport Premium 2 kl. 17.00
Tabellnaboene Burnley og Arsenal møtes på Turf Moor. Begge klubbene starter runden på 22 poeng. Hjemmelaget har levert en sensasjonell sesong og her kan de ta nok en stor skalp. The Gunners så strålende ut mot Tottenham lørdag, her må de bevise at de også kan på bortebane hvor de kun står med en seier denne sesongen.

Huddersfield – Manchester City - TV 2 Sport Premium kl. 17.00
Hvordan stanser man det ustoppelige? Det må være spørsmålet David Wagner og Huddersfield stiller seg før dette oppgjøret. The Terriers har allerede slått et Manchester-lag denne sesongen. Kan de gjøre det igjen? Det vil i så fall sende sjokkbølger gjennom fotballverden – for City er kanskje Europas beste lag for øyeblikket.