Meny
  • man-ars

Det er nå topp 4 avgjøres!

Vi har en fantastisk fotballuke i vente, hvor topp 4 kan avgjøres! Lørdag barker Liverpool og Everton sammen til lokalderby, og søndag møtes Arsenal og Manchester City for å sloss om livsviktige poeng.

Det er vanskelig å finne en bedre uke enn den kommende, hvis du elsker Premier League like mye som oss. Når alle kamper er ferdigspilt og poengene telles opp i Mai er det nemlig ganske stor sannsynlighet for at vi ser tilbake og er enige om at vippepunktet inntraff nå. Hvem tar Champions League-plassene? Hvilke spillere svikter når det trengs som mest?

Moroa starter allerede lørdag, 13.30 når Liverpool møter Everton til det tradisjonsrike Merseyside-derbyet på Anfield. Her blir det kok fra første stund! Etter en berg-og-dalbane-sesong av de sjeldne har Liverpool gått gjennom Mars måned uten tap, og med sterke kamper mot Arsenal og Manchester City i bagasjen. På motsatt banehalvdel – en Romelu Lukaku som banker inn mål på bestilling og et Everton som virkelig ønsker å klå de røde. Se opp for en innsats uten like når bynaboene møtes til «The Friendly Derby», som rent historisk ikke har vært supervennlig de siste ti årene – oddsen på røde kort bør være forholdsvis lav.

Senere samme dag møter vriene Burnley et Tottenham-lag uten Harry Kane, samtidig som Manchester United møter vanskelige West brom. Bananskall, noen?

Søndagen fortsetter festen når to av de største topp 4- rivalene barker sammen på Emirates. Arsenal tar imot Manchester City, og det store spørsmålet er selvsagt hva i all verden som skjer med Arsène Wenger? Skal Arsenal virkelig falle utenfor topp 4? Eller er det her det snur, poengene innkasseres og City som har igjen både Chelsea og Manchester United begynner å tape poeng? Det står så usedvanlig mye på spill for begge lag at dette er dømt til å bli en nervepirrende affære. Manchester City – Liverpool ble en utrolig forestilling forrige runde og alt ligger til rette for et liknende oppgjør denne helga!

Se høydepunktene fra Manchester City – Liverpool.

Mandag får vi en liten pust i bakken før Manchester United og Everton møtes på Old Trafford på tirsdag. Uavhengig av hvordan det gikk i helga kommer United til å være desperate etter poeng. Kan Lukaku ødelegge for to klubber på Champions League-jakt på noen få dager? Hele ballet avsluttes onsdag, med nok en TV-sendt godbit. Serieleder Chelsea møter Manchester City, samtidig som Liverpool møter Bournemouth og Arsenal møter West Ham.  Vi sier det igjen - livet er virkelig godt for den som liker fotball!

Som om ikke menyen over var omfangsring nok starter heldigvis også den norske Eliteserien denne helga! Her kan du lese hva vi gleder oss mest til.

God fotballuke! 

Nysgjerrig på RiksTV?
Se vår beste TV-pakke her, eller vår rimeligste TV-pakke her.