Meny

Vinn Champions League-billetter!

Nå kan du og en venn oppleve UEFA Champions League-sirkuset i levende live.

Gledesrus, tårer, sinne og ekstase! Denne høsten har du mulighet til å oppleve den lidenskapelige stemningen, som grenser til galskap, på en Champions League-kamp. Sammen med Viasport sender vi deg og en venn til det som kan sies å være verdens beste fotballturnering. 

Alt du må gjøre er å svare på to enkle spørsmål på vår Facebook-side, og du er med i trekningen av en reise for to til en Champions League-kamp i Europa denne høsten. Og husk, får du lagkameraten din til å delta, så har dere dobbel vinnersjanse!

Konkurransen finner du her.  Ps! Se RiksTVs kanalliste og Viasport for hint. 

Vinneren får en eksklusiv fotballreise til en europeisk destinasjon inkludert: 

  • To billetter til en Champions League-kamp. 

  • Fly og opphold, i form av et reisegavekort, til en verdi av 15 000 kroner.

Konkurranseperiode

Konkurransens starter 22. september 2017 og avsluttes 27. september 2017. Vinneren vil bli kontaktet direkte på Facebook.

Vinn en Champions League-tur

Konkurranseregler

  • Viasport kan ikke garantere hvilken kamp, by eller stadion billettene vil bli gitt til. Vinneren vil bli kontaktet direkte av Viasport for å avtale kamp og destinasjon nærmere.

  • Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

  • Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv.

  • RiksTV og Viasport er ikke ansvarlig for reiseforsikring ved reisepremier, og vinneren reiser på eget ansvar. Det påligger vinneren(e) selv å tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret.

  • Om vinneren ikke svarer på henvendelse fra RiksTV eller Viasport innen fjorten dager fra konkurransen avsluttes tilfaller premien en ny vinner.

  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.