• 2004093_hostiles_still_hostiles-12_org_print

Foto: Nordisk Film

Christian Bale i mørk westernfilm

Mannen bak Batman tilbake i ny westernfilm

Christian Bale, kanskje mest kjent som nattens Batman, er tilbake i rampelyset i rollen som Captein Joseph J. Blocker i den westerninspirerte filmen Hostiles. 

Sjanger: Eventyr, Drama, Western
Medvirkende: Christian Bale, Rosamund Pike og Wes Studi
Skaper: Scott Cooper
Premiere i Filmleie: 6. august 2018 
Utgitt: 2017

Vil du se Christian Bale i Hostiles? Les mer om hvordan du får tilgang til Underholdningsportalen her. 

I denne westerninspirerte filmen møter vi Christian Bale, denne gangen i karakteren Captein Joseph J. Blocker. Han blir tvunget sammen med sin dødsfiende for å ekskortere en døende Cheyenne-høvding til hans gravplass mange, mange stater unna. Sammen med hans verste fiende, må de finne en måte å samarbeide på. På ferden mot gravplassen, møter de flere utfordringer de må takle sammen. 

Se traileren her! 

Vanskelig å glemme

Anmeldere kaller dette en av 2017's beste filmer. Dette er en emosjonell og thrilling westernfilm som er vanskelig å glemme. Åpningsscenene vil potensielt føles brutale for mange filmseere. Det vil kanskje til og med føles deprimerende å se denne filmen til tider. Handler det bare om død?

På et vis handler denne filmen om død. 

Allikevel handler det om mye mer enn bare selve døden. Det handler om konsekvensen av døden og filmen forteller et narrativ om selve virkningen av døden i ulike antall former. Flere anmeldere omtaler filmen som en forsoning med dødelighet: nemlig vår forståelse av døden, noe som er et uungåelig utfall for alle. 

Skuespillere Hostiles

Foto: Nordisk Film 

Gode skuespillerprestasjoner 

Skuespillerne i Hostiles leverer solide skuespillerprestasjoner. Anmeldere og filmelskere sier dette er en av Bales beste skuespillerprestasjon. Noe som sier en del, for Bale har levert flere gode prestasjoner i løpet av sin skuespillerkarriere. Selv om mange vil kategorisere Bales prestasjon som Batman som en av hans bedre, vil nok også andre trekke frem prestasjonen hans i filmen The Machinist. 

Hostiles

Foto: Nordisk Film 

Klar for filmkveld med RiksTV? Lei Hostiles i Filmleie. Få tilgang til Underholdningsportalen ved å koble din SMART-boks II til internett.