• Downsizing

Dette er de beste filmene på Paramount+ akkurat nå

Nyheten byr på filmer i fleng. Dette er noe av det du kan kose deg med i oktober!

Paramount+ er en ny strømmetjeneste inkludert i RiksPakken som byr på nye storfilmer i løpet av et år siden kinopremieren. Du kan strømme klassiske filmer du aldri går lei av og massevis av barneinnhold. I tillegg kan du også strømme 1000 episoder med populære serier fra MTV og Comedy Central.

Vil du vite mer om Paramount+ inkludert i RiksPakken? Les mer om film- og serietilbudet fra RiksTV her. 

Daddys Home 2

Ferske storfilmer

Blant høstens nyheter finner vi dramakomedien Downsizing, med Matt Damon og Kirsten Wiig i hovedrollene. De spiller et ektepar som bestemmer seg for å delta i et eksperiment: De skal la seg krympe ned og bli del av et mikrosamfunn. Problemene oppstår når kona ombestemmer seg, og ikke vil være med på forsøket likevel. Ektemannen (Matt Damon) føler seg alene og – bokstavelig talt – veldig liten. Matt Damon dukker for øvrig også opp i Suburbicon, som slippes litt senere i høst. Den svarte komedien er regissert av George Clooney.

Komedien Daddy’s Home 2 har store navn som Will Ferrell, Mark Wahlberg og Mel Gibson på rollelisten. Ferrell og Wahlberg spiller fedrene som i forrige film måtte lære seg å samarbeide om oppdragelsen av sine to barn. Denne gang må de i tillegg håndtere sine egne fedre (Mel Gibson og John Lithgow), som kommer på julebesøk. Det foregår selvfølgelig ikke uten problemer, og det av den hysterisk morsomme sorten.

I tillegg kan du blant annet se alle de fire filmene i den klassiske Indiana Jones-serien, og de tre første Transformers-filmene. Her har du alle muligheter til en kveld med filmmaraton, dersom det skulle friste!

Mission Impossible

Klassikere fra arkivet

I tillegg til de store nyhetene, har Paramount+ et rikholdig arkiv av filmklassikere. Tjenesten vil nemlig by på et stort antall nye titler i året, med minst en ny tittel hver uke. Og det fylles stadig på, så du ikke trenger å gå tom for underholdning.

Blant noe av det du kan kose deg med akkurat nå er de tre første filmene i Mission: Impossible-serien. Tom Cruise briljerer i rollen som agenten Ethan Hunt, som går fra den ene umulige situasjonen til den andre, men på en eller annen måte kommer fra det med alle lemmene i behold. Her snakker vi heseblesende action av beste sort!

I The Italian Job møter vi en gjeng ranere tror de har den perfekte plan, med den perfekte fluktruten. Men også perfekte planer kan forpurres – spesielt dersom man har sorte får i egne rekker. Denne spennende actionfilmen med Mark Wahlberg i hovedrollen har plenty av spenning, og en oppfinnsom og særdeles actionfylt biljakt. Topp underholdning!

Spenning av den mer neglebitende sorten får du i det nervepirrende krigsdramaet Enemy at the Gates. Jude Law er glitrende som den russiske skarpskytteren Vassili, som havner i en katt-og-mus lek med en fiendtlig skarpskytter under beleiringen av Stalingrad under andre verdenskrig.

Hvis du trenger å riste løs etter all spenningen, er danseklassikeren Footloose midt i blinken. For ikke å snakke om en av tidenes musikaler, Grease med John Travolta og Olivia Newton-John. Sittedansing og allsang foran TV-en er helt topp!

Beverly Hills Cop

Latterdøra på vidt gap

De fleste av oss elsker en god komedie, og her har du også svært mye å velge mellom. Blant annet I Love You, Man hvor en nyforlovet mann (Paul Rudd) uten venner strever med å finne en forlover til bryllupet sitt. Han tror han har funnet løsningen da han møter Sydney (Jason Segel), men den nye kompisen hans viser seg å være en kaotisk type …

Du kan le deg skakk av filmene som sikret Eddie Murphy en plass blant tidenes største komikere. I Another 48 hours spiller han eksfangen som noe motvillig må samarbeide med en hardbarket politimann, i Nick Noltes skikkelse. Eddie Murphy skinner om mulig enda skarpere i Beverly Hills Cop, hvor han spiller en rappkjeftet politimann fra Detroit, som havner midt oppe i en kriminalsak når han er på ferie i Beverly Hills. Det løser han med metoder de absolutt ikke lærer bort på politiskolen! Dette er en klassiker fra åttitallet, og selvfølgelig byr Paramount+ også på de to herlige oppfølgerne.

Anchorman

Will Ferrell spiller Ron Burgundy i Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Latteren fortsetter med den fantastisk morsomme Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, og oppfølgeren Anchorman 2: The Legend Continues. Will Ferrell var allerede etablert som en av Hollywoods morsomste menn da Anchorman kom ut, men rollen som det selvopptatte og strengt tatt stokk dumme nyhetsankeret Ron Burgundy ga han evig legendestatus. I oppfølgeren tar Ron Burgundy turen til New York for å ta den første 24-timers nyhetskanalen med storm – og han har verken blitt smartere eller mindre (ufrivillig) morsom.

Dersom magekrampene setter inn etter alle latterbrølene, kan det være godt å roe litt ned. Da kan du ikke velge noe stort bedre enn klassikeren Cast Away. Tom Hanks spiller mannen som skylles i land på en øde øy etter et flyhavari, hvor han både må forsøke å overleve, og ikke miste vettet. Filmen er rørende og spennende, samtidig som den også byr på mye humor. Hovedrollen sikret Hanks en Oscar-nominasjon, og det er ikke vanskelig å se hvorfor; han er rett og slett strålende i denne storsuksessen.

Svampebob

Masse moro for barna

Selvfølgelig må barna også få sin dose underholdning! Paramount+ tilbyr også en mengde godt, spennende og moro innhold for barn i alle aldersgrupper.

Barna kan blant annet kose seg med Svampebob Firkant filmen, hvor Svampebob forlater Bikinibunnen for å redde den stjålne kronen til Neptun. Eller Hey Arnold! The Jungle Movie og en hel masse andre animasjonsfilmer. Ikke minst den vakre og rørende Gutten med det tikkende hjertet, en storslagen kjærlighetshistorie som også byr på fantastiske oppfinnelser, eksentriske karakterer og storslåtte eventyr.

De litt større barna kan blant annet se The Boy Who Cried Werewolf, om jenta Jordan som etter en ulykke begynner å forvandle seg til en varulv, eller den spennende og morsomme Flukten fra Hr. Lemoncellos bibliotek. Andre spennende filmer å velge mellom er Legends of the Hidden Temple, Ratchet and Clank, Pop og Julius går i land, Trenk den vesle ridderen, og mye mye mer.

Som kunde i RiksTV kan du ta med deg underholdningen ut av huset, og se filmer og serier når du vil og hvor du vil. Nå kommer altså Paramount+ som et svært spennende tilskudd til dette tilbudet. Paramount+ er tilgjengelig via TV-dekodere tilkoblet internett, RiksTV-appen og via nett-TV.

Nå er hele Paramount+ inkludert i RiksPakken - uten at du behøver å bruke hverken poeng eller miste andre kanaler. Les mer om vårt film- og serietilbud her.