• WW4

Derfor passer Westworld for deg som elsker Game of Thrones

Teoribonanza, kvinnelige superkarakterer og episk musikk.

Lei av å vente på den siste sesongen av Game of Thrones? Fortvil ikke. Nå kan du fråtse i to sesonger av HBO's Westworld!

Game of Thrones' siste sesong har premiere i 2019, men datoen er enda ikke offentliggjort av HBO. Ventetiden kan bli lang for de millionene av seere som venter på den avsluttende og avgjørende sesongen på verdensfenomenet. Seriefabrikken HBO har flere godbiter enn bare Game of Thrones på lager til seere som elsker storslagne TV-serier. 

Westworld er en science fiction serie basert på filmen med samme navn fra 1973. Den første sesongen hadde premiere på HBO Nordic 2. oktober 2016, før den andre sesongen hadde premiere i vår. Serien er basert på den fiksjonelle, eksklusive parken Westworld, en western-inspirert fornøyelsespark hvor gjestene kan få oppfylt sine villeste drømmer. 

Klar for å fråtse i Westworld og Game of Thrones? Med RiksPakken er HBO Nordic inkludert. Les mer på rikstv.no eller ring 210 10 210. 

Så. Hvorfor passer dette for deg som elsker Westeros og Essos? 

Maeve Westworld

1. Sterke kvinnelige karakterer 

Sansa og Aria Stark, Daenerys Targaryen, Cersei Lannister. Alle sterke, fierce kvinnelige karakterer som setter sitt preg på det narrative bak suksessen Game of Thrones. Alle karakterer vi kan se opp til og beundre. I HBO's Westworld møter vi flere kvinnelige karakterer som befinner seg i samme kategori: sterke karakterer som styrer det narrative. Vi følger Maeve (spilt av Thandie Newton) og Dolores (spilt av Evan Rachel Wood) på deres reise mot rettferdighet. 

Ford Westworld

2. Teorier, teorier, teorier 

Teoriene rundt Game of Thrones er et verdenskjent fenomen. Hvor mange ganger har vi ikke søkt til Twitter, Reddit eller lukkede grupper på Facebook for å diskutere de mange, mulige utfallene og teoriene rundt hendelser i Game of Thrones? Vi har mistet tellingen. I Westworld finner vi det samme fenomenet. Episodene er biter av et uendelig puslespill og vi prøver febrilsk å løse puslespillet før neste episode.

3. Musikk med gåsehudgaranti

Musikken i Game of Thrones er like verdenskjent som karakterene. Episodene med Westworld vil servere deg samme musikk - også med samme gåsehudgaranti. Det er nemlig komponisten Ramin Djawadi, som står bak musikken i Game of Thrones, som har laget musikken til Westworld. Den ikoniske intromusikken til Westworld er det altså han som står bak. 

Hvis du har sett alle episodene og heller bare vil nyte musikken, kan du høre hele albumet til Djawadi her.

Dolores WW HBO

4. 60 minutter lange episoder

Game of Thrones har servert millioner av seere episoder på 60 minutter eller mer. En time med nervepirrende spenning og muskler i helspenn. HBO har ikke spart på kruttet når det gjelder Westworld. Her er også episodene 60 minutter lange. Noe som betyr at vi har en hel time på oss til å løse puslespillet, nyte musikken og beundre de fantastiske karakterene Westworld har å by på! 

Klar for å fråtse i Westworld og Game of Thrones? Med RiksPakken er HBO Nordic inkludert! Les mer på rikstv.no eller ring 210 10 210.