• Idol

Dette er høstens premierer på TV 2

Få full oversikt over TV-høsten på kanalen.

TV 2 kickstarter høsten med premiere på flere store og folkekjære titler. Mediehuset presenterer også flere helt nye programmer. 

Høsten nærmer seg med stormskritt. Når temperaturene synker og kveldene blir mørkere, er det ingenting som er bedre enn å krype opp i sofaen med de største premierene på TV. TV 2 starter høsten med flere store premierer i august - blant annet får vi et gjensyn med Idol, Skal vi danse og Åsted Norge. 

Med RiksPakken få du tilgang til HBO Nordic og over 50 TV-kanaler. Les mer på rikstv.no eller ring 210 10 210 for et godt tilbud. 

Idol Lerkendal

Stort jubileum med Idol

I år er det 15 år siden Idol inntok de norske TV-skjermene for første gang. Vi går inn i den tiende sesongen av det populære talentshowet og jakten på landets store popstjerne er i gang! Katarina Flatland har overtatt rollen som programleder og skal lede oss gjennom en høst full av sangglede. I juryen sitter Tshawe Baqwa fra Madon, artistmanagerne Silje Larsen Borgan og Gunnar Greve. 

Sesongpremiere onsdag 29. august kl 20.00. 

Skal vi danse høst 2018

Klart for en ny dansehøst 

Ingen høst uten en ny sesong av "Skal vi danse". Tolv nye kjendiser skal prøve seg på en høst full av dans, glitter og stas. Programleder er Anders Hoff og Katrine Moholt. I dommerpanelet sitter Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson. 

Usikker på hvem som skal danse i årets sesong? Se oversikt over alle deltagerne. 

Sesongpremiere lørdag 1. september kl 19.30. 

Hvem drepte Birgitte

Hvem drepte Birgitte? 

Da 17 år gamle Birgitte Tengs ble funnet voldtatt og drept i Kopervik i 1995, gjorde det dypt inntrykk på hele det norske folk. Fremdeles lurer mange på hvem som drepte Birgitte ettersom hennes fetter ble funnet frikjent. Til tross for en intens etterforskning, er saken fortsatt uløst. 

I den første norskproduserte true crime-serien for TV, "Hvem drepte Birgitte?", får vi et dypdykk i drapssaken som preget Norge siste halvdel av nittitallet. Gjennom ni episoder blir seerne bedre kjent med flere i Birgittes familie og vennekrets, får innblikk i politiets etterforskning og vi forsøker å nøste opp i mange av de løse trådene i saken. 

Premiere tirsdag 28. august kl 21.40. 

Åsted Norge

Mer krim med Åsted Norge 

I det direktesendte programmet får seerne et unikt innblikk i politiets arbeid og får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge tryggere. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen. 

Sesongpremiere mandag 27. august kl 21.40. 

Hjertebarna

Hjertevarm dokumentarserie

I Norge lever over 9.000 barn under 18 år med medfødt hjertefeil. I dokumentarserien "Hjertebarna" følger vi noen av barna i hverdagen hjemme og vi får et unikt innblikk i hvordan barna og familie forbereder seg til operasjon. 

Premiere søndag 26. august kl 21.45. 

Alle i arbeid

Alle i arbeid 

I "Alle i arbeid" følger vi 12 unge mennesker med ulike diagnoser, blant annet Asperger og Tourettes-syndrom. Alle har det samme brennende ønsket: de vil alle bidra i samfunnet og få en jobb hvor de kan bruke evnene sine. 

Premiere tirsdag 28. august kl 20.00.

Min første ferie TV 2

Første ferie i utlandet 

Mange tar det for gitt at alle har mulighet til å reise på ferie både i inn- og utland, men det finnes nordmenn som ikke har vært utenfor landets grenser. I "Min første ferie" møter vi nordmenn som aldri før har vært på ferie utenfor Norges grenser. 

Premiere søndag 26. august kl 20.00.

Matkontrollen

Matkontrollen

Solveig Barstad er tilbake på skjermen også med Matkontrollen. I programmet belyses det at ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat- Og er egentlig den billige maten så ille som mange tror? 

Sesongpremiere torsdag 23. august kl 20.00. 

TV 2 hjelper deg

TV 2 hjelper deg 

I tillegg til Matkontrollen er Solveig Barstad også klar med en ny sesong av TV 2 hjelper deg. Her presenteres aktuelle forbrukersaker og produkttester. 

Sesongpremiere torsdag 23. august kl 20.30.  

Disse titlene kommer senere i høst

  • Farmen 
  • På tur med Dag Otto 
  • Truls a la Hellstrøm 
  • Vårt lille land 
  • Jakten på kjærligheten 
  • Otto har fått nok S02 
  • God kveld Norge

Med RiksPakken får du tilgang til HBO Nordic og over 50 TV-kanaler. Les mer på rikstv.no eller ring 210 10 210 for et godt tilbud.